Fekvenyomás negatív padon káros a vállízületnek? Van értelme negatív padon nyomni?
Figyelt kérdés
Állítólag a mellizom alsó részét jobban megdolgoztatja ez a gyakorlat,de nem tudom,hogy vállízületnek mennyire káros.
Szerintetek tönkreteszi a vállat?
Van értelme negatív padon nyomni?
2019. máj. 11. 11:56
1/3 anonim válasza:
Nem káros, épp ellenkezőleg. Én vállsérülés után 3 hónapig csak negatív padon nyomtam. A vállad számára a legkedvezőbb szög ha nyomó gyakorlatot végzel.
Ennek ellenére nem sok értelmét látom, ha egészséges a váll, inkább fekvenyomás, tolódzkodás az, amivel érdemes terhelni a mellizmot.
2/3 anonim válasza:
Ahogy az első írta a fekvenyomó variációkból ez terheli a legkevésbé. De érdemes az izületi problémákkal foglalkozni , mintsem a gyakorlatokat eszerint megválogatni. Egészséges és hagyományos életvitel és testkép mellett nem kéne, hogy ízületi gondjaid legyenek. Ha vannak, az orvosolható megfelelő nyújtással és erősítéssel.
3/3 anonim válasza:
Negatív padon pont kevesebbet kap a váll, minél inkább pozitívbirányba mész, anál többet kap. Míg végül eléred a 90 fokot és akkor már vállazol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!