Ezek közül melyek a legfontosabb kiegészítők?
Figyelt kérdés
BCAA
Glutamin
Hmb
Zsírégetők
Edzés előttik
Tömegnövelők gyors chval
2019. máj. 10. 09:23
1/8 anonim válasza:
Egy kis teszto, propi, melle mehet novekedesi hormon es tren.
4/8 anonim válasza:
Egyik sem feltétlenül fontos, és amúgy is az aktuális célodtól függ hogy melyiket választod. Ha pl levert vagy és kéne egy kis plusz löket, akkor értelemszerűen nem tömegnövelőt fogsz inni, hanem esetleg valamilyen edzés előtti kiegészítőt.
5/8 anonim válasza:
Én a kreatin monohidrátot és szar napjaimon a béta alanint tartom hasznosnak, minden mást max placebónak tapasztaltam. Pedig 15 év alatt mindent kipróbáltam, használtam tápkieg téren.
6/8 anonim válasza:
Valami frankó kreatin, akár edzés előtti formájában. A többi bőven elhagyható.
7/8 anonim válasza:
Én egy dologban biztos vagyok, hogy Nekem a BCAA sokat dobott az edzésen és fejlődésben is. Edzés előtt néha hitrox therapy kell, de nagyon hangulat függő.
Kis tasak van nálam általában. :)
23N
8/8 A kérdező kommentje:
#7esre hallgassatok.
Valoban fontos a bcaa
2019. máj. 10. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!