Melyek a legfontosabb vitaminok?
Testépítésben tömegnövelés szempontjából melyek a nélkülözhetetlen vitaminok amiket be kell vinnem? Milyen vitamin pakkot ajánlotok? Nem tudok túl sokat költeni, szóval költséghatékony megoldás érdekelne..
Az étkezés nagyrészt rendben van, de ahogy olvastam és hallottam érdemes külső bevitt vitaminokat és ásványi anyagokat is szedni.
Minden fontos. Hosszútávon semelyik nélkül nem tudsz élni.
De ha rendesen eszel, pihensz, szabadban is vagy(napon), akkor nem kell külön pótolni.
Szerintem sem kell külön pótolni, de úgyis jön majd pár innen való betyár akik havi 10 ezreket képesek vitaminra kiadni és beszámolni, arról hogy már-már teljesítményfokozó hatása van és jól lepontoznak... De ha már multi akkor már mindjárt hal olajat is érdemes venni meg mindent amit beparaszt vakitanak a cégek.
Nem beszélve az olyan okosokról akik az egészség mellett kardosnak és vesznek ilyeneket, aztán a dög kút tisztaságú kokszukkal fekszenek, kelnek...
C vitamint érdemes szedni pluszban. Főleg az egészség miatt! Ha nagyon biztosra akarsz menni, vegyél max 2000 forintig egy multivitamint bármelyik gyártótól. De ettől többet tényleg nem érdemes rá költeni.
Én a peak multivitamin a-z nevűt ajánlom
Csodákra képes, még a spermám is jobb minőségű tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!