Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyek a legfontosabb vitaminok?

Melyek a legfontosabb vitaminok?

Figyelt kérdés

Testépítésben tömegnövelés szempontjából melyek a nélkülözhetetlen vitaminok amiket be kell vinnem? Milyen vitamin pakkot ajánlotok? Nem tudok túl sokat költeni, szóval költséghatékony megoldás érdekelne..

Az étkezés nagyrészt rendben van, de ahogy olvastam és hallottam érdemes külső bevitt vitaminokat és ásványi anyagokat is szedni.

2018. jún. 18. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Minden fontos. Hosszútávon semelyik nélkül nem tudsz élni.

De ha rendesen eszel, pihensz, szabadban is vagy(napon), akkor nem kell külön pótolni.

2018. jún. 18. 23:49
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem sem kell külön pótolni, de úgyis jön majd pár innen való betyár akik havi 10 ezreket képesek vitaminra kiadni és beszámolni, arról hogy már-már teljesítményfokozó hatása van és jól lepontoznak... De ha már multi akkor már mindjárt hal olajat is érdemes venni meg mindent amit beparaszt vakitanak a cégek.

Nem beszélve az olyan okosokról akik az egészség mellett kardosnak és vesznek ilyeneket, aztán a dög kút tisztaságú kokszukkal fekszenek, kelnek...

C vitamint érdemes szedni pluszban. Főleg az egészség miatt! Ha nagyon biztosra akarsz menni, vegyél max 2000 forintig egy multivitamint bármelyik gyártótól. De ettől többet tényleg nem érdemes rá költeni.

2018. jún. 19. 01:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Sima multivitamint veszek, fél adagot szedek csak este egy fehérje mellé, mert este edzek és utána sose vacsorázok, nem vagyok éhes, ezért csak lenyomok egy fehérjét meg mellé egy multit és ennyi. Máskor napközben nem is szedek se fehérjét, se vitamint, normálisan táplálkozom. Csak ez egy hülye hóbort, hogy este nem szoktam sose vacsorázni, régen se.
2018. jún. 19. 05:35
 4/6 nemaRendőrség ***** válasza:

Én a peak multivitamin a-z nevűt ajánlom

Csodákra képes, még a spermám is jobb minőségű tőle

2018. jún. 19. 19:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Propi ena deca susta tren vitaminok
2018. jún. 23. 12:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Rég lejárt a multivitaminok ideje, hol éltek?
2019. jan. 20. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!