Mit tegyek hogy ne fájjon a derekam ennyire?
Figyelt kérdés
Szóval 2 hete volt egy kemény hát edzésem, amikor fűrészelésnél kicsit túlzásba vittem a súlyokat és derékkal is belesegítettem, azóta pedig alig birok lehajolni, ezzel kilőve a deadlfit és a guggolás. Rendes bemelegítés volt előtte. Talán nyújtani kéne? És ha igen mennyit?2019. máj. 8. 23:32
1/4 anonim 

válasza:

Foam roller, nyújtás, ha nem segít orvos.
2/4 anonim 

válasza:

Gyakorlott derékfájósként tanácsolom, hogy diclphenac tartalmú gyógyszereret, kenőcsöket alkalmazz, vagy ott a méregdrága flector tapasz. Bár nekem legutóbb a 100 Ft-os kínai sárkány tapasz húzta le 3-4 nap alatt.
Lazítást nem javaslok, főleg, ha meghúztad. Ha beakadt, lumbágós tüneted van, akkor csináld végig ezt a gyakorlatsort, hogy ugorjon helyére az esetleg kimozdult csigolya:
https://www.youtube.com/watch?v=_KRS4N19DyQ&t=1s
De óvatosan!!!
És utána diclpohenac + ágynyugalom, amennyire lehetséges. Cataflam is diclophenac tartalmú, de abból max. 3 napig szedj 2-3 szemet.
Vagy, ha nagyon akut a beakadás, akkor ügyelet, injekció, ezt félévente egyszer lehet alkalmazni
A tapasz a legjobb!
3/4 anonim 

válasza:

Néha nekem is fáj. Mekkora volt a súly?
4/4 A kérdező kommentje:
50kilóba 15öket, legnagyobb marhaság amit csináltam eddig, köszi a tippeket, a nyújtás már kicsit enyhítette a fájdalmat
2019. máj. 9. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!