Hogy csináljam a felülést, hogy a derekam ne fájjon tőle? Csinálok kb. huszat, és már belenyilal a derekamba.
A felülés nem tesz épp jót a csigolyáknak, az sem ha tarkóra kulcsolt kézzel csinálod.
Én is tudom ajánlani a hasprést, ez főként a hasizom felső részét dolgozza meg.
Ha mégis felülést akarsz csinálni akkor konditeremben biztos találsz bordásfalat és a bordásfalnak nekitámasztva egy rendesen kipárnázott, döntött padot, vagy ha otthon akarsz hasazni akkor kaphatsz párszáz forintért ilyen szivacsos tornamatracot.
Az én kedvenc hasgyakorlatom a lábfelhúzás. Ez kb olyan izmokat mozgat meg mint a felülés, de sosem fáj tőle semmim, úgy vélem nem olyan megerőltető a csigolyáknak mint a felülés. Konditeremben találhatsz bordásfalat és abba beakasztva egy kartámaszt. Oda felmászol, beakadsztod a karod és majdnem derékszögig felhúzod a kinyújtott lábad. Vagy ebből is létezik prés, ilyenkor nem egyenes lábad húzod, hanem térdnél behajlítod és hasig kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!