Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Titeket nem zavarnak a helytel...

Titeket nem zavarnak a helytelenül végrehajtó kondisok?

Figyelt kérdés

Az egy dolog, hogy én mindent hibátlanul csinalok mivel anno fullos edzőt fogadtam a legjobbat, legdrágábbat mert megért nekem ennyit.

De gyakran latom sokan pl teljesen kinyujtjak a fekvenyomaskor a kezüket odamegyek es megmondom hogy ez egy lofsz igy nem ez a lényege... Nem finomkodok, nem az a típus vagyok.

Erre jon a sértodottseg meg hogy hogy beszelek hagyjam békén, ahelyett hogy megköszönné az ingyenes segítséget.

Nyugodtan megyek le kondizni de 10 perc múlva mar tiszta ideg vagyok amikor latom ezt a sok, sportot nem tisztelo egyént !

Az ilyen minek jár le kondizni?

2019. máj. 5. 13:48
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

Ha annyira profi vagy akkor nem masokkal torodnel hanem magaddal edzes kozbe.

Nem ertem hogy hogy tudsz rendes performot mutatni ha 5emberhez odamesz azt kioktatod meg mutogatsz. Ok is edzeni narnak le nem pedig mast zavarni. Neked kene toluk tanulni ez oldalrol.

Ha majd nagyobb szinten akarjak csinalni akkor majd eldontik ok maguk azt.

2019. máj. 20. 16:04
 42/50 anonim ***** válasza:
Kerdezo ha mar profinak erzed magad akkor remelem min 130kg szeriazol fekve
2019. máj. 20. 16:10
 43/50 A kérdező kommentje:
Ezt most remélem nem komolyan kérdezted? Igen, annyival szériázok, úgy hogy a két kisujjamat használom csak.
2019. máj. 20. 16:13
 44/50 A kérdező kommentje:

Egyébként 150 a szériám...

lehetne sokkal több is, de elsődleges a helyes végrehajtás... Tökéletes agy izom kapcsolatot létesítek és a mellemre koncentrálok. Nem buta erőemelők vagyunk... Hanem testszobrászok.

És igen, sok időmet elveszi, hogy másokat kijavítsak, de ez van, mondom 10 perc múlva már sík ideg vagyok a kondiba, mert kb. minden 2. ember gyökér módon hajt végre gyakorlatokat.

2019. máj. 20. 16:17
 45/50 anonim ***** válasza:
100%

"És igen, sok időmet elveszi, hogy másokat kijavítsak, de ez van, mondom 10 perc múlva már sík ideg vagyok a kondiba, mert kb. minden 2. ember gyökér módon hajt végre gyakorlatokat."

Az a te bajod, menj el orvoshoz, kezeltesd magad.

2019. máj. 20. 16:28
 46/50 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, írni bármit lehet, de kép még mindig nincs.

Hát hogy van ez, csak nem egy billentyű harcos vagy?

2019. máj. 20. 16:31
 47/50 anonim ***** válasza:
100%

nem igaz

Én 25o kg-al szériázok és csak egyik ujjamat használom.

Tű pontos minden mozdulatom,ha találkoznék veled ,biztos,hogy találnék hibát a mozdulataidban,azon nyomban leordítanám a fejed.

Az én edzőim edzették a te edzőidet,mega csilliárd pénzbe került.

Szóval én győztem.

2019. máj. 20. 18:31
 48/50 anonim ***** válasza:
100%
Akik interneten keménykednek hogy szétkapnálak, azok a legbeszaribbak szemtől szemben...
2019. máj. 20. 19:25
 49/50 anonim ***** válasza:
Nem zavarnak, igazából nem is érdekelnek.
2019. máj. 21. 00:56
 50/50 anonim ***** válasza:

Szétkapnál mindenkit félkézzel kedves Kérdező? És mi van ha olyannak állsz neki okoskodni, 10+ éve full contactban küzdősportol? Hmm? Hamar összekócolnák a fogsorodat barátom, hidd el.

Nem vagyok testszobrász, de nekem 20+ évem van küzdőstílusokból.

A frontális leb*szásban, főleg ilyen stílusban ahogy te csinálod, ebben semmi segítőszándék nincsen. Ha segíteni akarsz, vagy normális stílusban tedd, vagy törődj a magad dolgával. És közben örülj annak, hogy te milyen kivételesen ügyes vagy, és tűpontosan hajtod végre a gyakorlatokat. (Hogyne... el tudom képzelni...)

2019. nov. 5. 23:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!