Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Titeket nem zavarnak a helytel...

Titeket nem zavarnak a helytelenül végrehajtó kondisok?

Figyelt kérdés

Az egy dolog, hogy én mindent hibátlanul csinalok mivel anno fullos edzőt fogadtam a legjobbat, legdrágábbat mert megért nekem ennyit.

De gyakran latom sokan pl teljesen kinyujtjak a fekvenyomaskor a kezüket odamegyek es megmondom hogy ez egy lofsz igy nem ez a lényege... Nem finomkodok, nem az a típus vagyok.

Erre jon a sértodottseg meg hogy hogy beszelek hagyjam békén, ahelyett hogy megköszönné az ingyenes segítséget.

Nyugodtan megyek le kondizni de 10 perc múlva mar tiszta ideg vagyok amikor latom ezt a sok, sportot nem tisztelo egyént !

Az ilyen minek jár le kondizni?

2019. máj. 5. 13:48
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
70%
Ilyen stílusban odapofátlankodnál, a nyakad köré tekerném a kétkezes rudat. Pont az ilyen beképzelt sza.rjancsik miatt nem mernek sokan lemenni terembe, mert beugatnátok nekik. Majd aki akar, kér tanácsot. Ha te meg annyira szeretsz okoskodni, akkor menj el személyi edzőnek és ott oszthatod az észt, annak aki igényli. Amúgy kértek, hogy mutass képet, te Mr. Olimpia, egyből eltűntél.
2019. máj. 5. 17:18
 22/50 Lazy Lover ***** válasza:
69%
Itthon edzek de nem zavar az ő dolguk
2019. máj. 5. 17:36
 23/50 anonim ***** válasza:
80%
istenem, hányan ugranak egy béna trollra...
2019. máj. 5. 18:12
 24/50 anonim ***** válasza:
88%
#23, már sok helyen leírtam, de leírom ide is. Ő nem egy troll, hanem egy élettelen. Nézd meg, képes volt ilyen hülyeséget kitalálni és az idejét rááldozni erre. Ha vicces lenne, vagy sikerült volna neki elérni valamilyen célt ezzel, akkor azt mondom jó, egynek elmegy, de így, hogy már több mint egy oldalon keresztül őt oltják, így csak egy szerencsétlen.
2019. máj. 5. 19:36
 25/50 anonim ***** válasza:
22%

"vagy sikerült volna neki elérni valamilyen célt ezzel, akkor azt mondom jó, "

Pedig elérte a célját. Felidegesíti az olyan helyeket mint te 😅

2019. máj. 6. 10:11
 26/50 anonim ***** válasza:
22%
Helyeket = hülyéket
2019. máj. 6. 10:12
 27/50 anonim ***** válasza:
68%
#25, látom neked is sikerült magadra venned a kommentem, amit a kérdezőnek szántam. De hát csak te tehetsz róla, hogy magadra ismertél.
2019. máj. 6. 20:15
 28/50 anonim ***** válasza:
Szégyen ekkora magas lóra ülni egy ilyen gagyi sporttal aminek alapfeltétele, higy elégedettlen legyél önmagaddal... Inentől kezdve pont leszarom ki mit csinál...
2019. máj. 10. 10:27
 29/50 anonim ***** válasza:
100%

Fekvenyomásnál lehet azért nyújtotta ki mert az a szabályos fekvenyomás nem gondolod? Lehet erőemelő céljai vannak és ott ki kell nyújtani a kart.

Belelendített bicepsznél? Lehet utolso ismétléseinél járt és egykis + terhelést adott a bicepszének ahogy arnold is tette csalós bicepsz gyakorlattal.Vagy lehet szkanderozás céljából csinálta csalva a gyakorlatot.Odaküldted scott padhoz? Scott padnál felső pozícióban nincs terhelés az izmon (nekem ne jöjjön senki hogy rákell feszíteni aki feszíteni akar az otthon is megteheti) +a gyakorlat alsó szakaszán nagy tehelés van ami nem azt jeleni hogy megnyúlik az izom hanem hogy gyengébb pozícióban nagy terhelés kap ezt az izület nem bírja ekkor elszakad a bicepsz.

Kedves kérdező feled egy baj van nagyképű vagy és a saját "igazad" hajtod.Pl velem ezt tennéd ketté törném az állad ha pedig épp edzés végén lennék akkor franciarúd segítségével elegíteném ki azt az okos szádat.További szép napot.

2019. máj. 10. 13:45
 30/50 A kérdező kommentje:

Kivágnálak a kondiból. Hidd el elég ideges vagyok, miattatok.

Akik nem tisztelik ezt a sportot. Vagy szabályosan, gyönyörűen csináld vagy menj any@dba. Már elnézést.

2019. máj. 10. 13:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!