Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Titeket nem zavarnak a helytel...

Titeket nem zavarnak a helytelenül végrehajtó kondisok?

Figyelt kérdés

Az egy dolog, hogy én mindent hibátlanul csinalok mivel anno fullos edzőt fogadtam a legjobbat, legdrágábbat mert megért nekem ennyit.

De gyakran latom sokan pl teljesen kinyujtjak a fekvenyomaskor a kezüket odamegyek es megmondom hogy ez egy lofsz igy nem ez a lényege... Nem finomkodok, nem az a típus vagyok.

Erre jon a sértodottseg meg hogy hogy beszelek hagyjam békén, ahelyett hogy megköszönné az ingyenes segítséget.

Nyugodtan megyek le kondizni de 10 perc múlva mar tiszta ideg vagyok amikor latom ezt a sok, sportot nem tisztelo egyént !

Az ilyen minek jár le kondizni?

2019. máj. 5. 13:48
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
Erőemelni akar, vannak külön padok meg rudak nekik, ne a testszobrászokat idegelje.
2019. máj. 10. 13:50
 32/50 anonim ***** válasza:
Remélem a beforgatásos bicepsz és a fekvenyomás segítségedre válik majd egy birkózót kidobni a teremből. Előbb utobb rátalálsz az emberedre. Ha meg tényleg ezt csinálod teremben akkor elég gyenge környéken élsz.
2019. máj. 10. 13:51
 33/50 anonim ***** válasza:
Erőemelők is fekvenyomó padon nyomnak fekve rúddal. Vagy ők kukoricás zsákon nyomnak seprűvel? Iq ninja
2019. máj. 10. 13:53
 34/50 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem arnoldnak el kéne magyaráznod hogy a csalós bicepsz rossz gyakorlat mert ugye nagyon mihaszna bicepszei lettek tőle és szerintem lee priest nek is hogy ne nyujtsa ki a karját fekvenyomásná.

Inteligensen előadott szakmai tudásod terjesztésére szerintem a világ bármely tájékán hatalmas igény van.Méghozzá te rendes vagy ingyen csinálod.Hatalmas...

2019. máj. 10. 13:59
 35/50 A kérdező kommentje:

Nagyon buta vagy, hogy ilyen példákat hozol ide. Nem is mondok erre semmit.

Itt az átlag kondisokról beszélünk. Egy átlag kondis SOHA nem nyújthatja ki TELJESEN a karját fekvenyomásnál.

Erőemelők meg hogyan teszik tönkre magukat az nem érdekel marhára.

Igaz, én már profin űzöm ezt a műfajt, megtehetném, hogy pl. belengek, mégsem teszem...

Akiben van egy kis alázat, megfogadja amit mondok. Mint pl a scott pados gyerek. Egyszer még hálás lesz nekem, mégha szájat húzogatva is hagyta ott az állva bicepszet.

2019. máj. 10. 14:15
 36/50 anonim ***** válasza:
100%

Mindeközben a kérdés feltevője...

[link]

2019. máj. 10. 14:32
 37/50 anonim ***** válasza:
100%
A konditerem nem egy sport... Honnan tudod, higy az akinek esetleg beszólsz, vagy "kivágnád a teremből" ugyan azt a sportot űzi mint te...
2019. máj. 10. 16:10
 38/50 aaniaa válasza:
Igazi nárcisz lehetsz.
2019. máj. 11. 22:17
 39/50 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, te egy szánalmas, primitív troll vagy, akinek orvosi segítségre van szüksége, mert fejben nagy gondok vannak.
2019. máj. 13. 16:51
 40/50 A kérdező kommentje:
Összecsomagolnék itt barkit fél kézzel
2019. máj. 20. 15:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!