Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ki nyerne verekedé...

Szerintetek ki nyerne verekedésben puszta kézzel? Tobb lint

Figyelt kérdés

Jason statham

Vs

Liam neeson

KB 10 év van köztük

Szerintetek? Puszta kézzel gondolom.

2019. máj. 2. 13:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Meg választ nem kaptam
2019. máj. 2. 20:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Ok. Liam Neeson nyerne. Megkaptad a valaszt.
2019. máj. 2. 21:04
 13/18 anonim ***** válasza:

Liam neeson ír országos bajnok volt ökölvívásban. Amatőrben nem profiban de bajnok.

Míg statham toronyugró volt.

Tehát ha ringbe raknánk őket 25-30 évesen akkor nagyon valószínű hogy neeson nyerne.

2019. máj. 2. 21:47
 14/18 anonim válasza:
67%

Megpróbálok annyira egyszerű választ adni, hogy felfogd.

Nem tudjuk ki nyerne. Ha tudnák az emberek ki nyerne kettő közül, akkor nem lennének küzdősportok. Verseny helyett a bírók ránéznének a versenyzőkre, és látnák hogy ki nyerne.

Ezért nem tudunk pontos választ adni ilyen kérdésekre.

2019. máj. 3. 01:43
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszi a NORMÁLIS válaszokat!

Utolsó! Egyébként épelméjű vagyok, és megértem amit írsz. Nem kell kriminizálni. Egy

Kettő. Pedig, hogy ha normálisat nem írsz akkor kímélj a hülyeségeidtől, hogy hát honnan tudjuk.. Hát onnan, hogy mind a kettőnek van nem egy, nem kettő filmje, amiben normálisan kivehető, hogy ki hogy verekedik. Na én ezek alapján kérdeztem, hogy na szerintetek ki nyerne.. De ti még erre sem voltatok méltók, hogy NORMÁLISAN válaszoljatok, (tisztelet 1-2 kivételt) hanem hát honnan tudjuk..

Utolsó! Egyébként már nem azért, de ajánlom Neked, hogy megnézd Liam Neeson-tól az Elrabolva nevű filmeket, Jason Statham-től pedig a Szállító c. filmeket.

Egyébként szerintem is Liam Neeson nyyerne..

2019. máj. 3. 08:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha szerinted a filmekből kiderül, hogy ki-hogy verekedik, akkor nincs több kérdés :D
2019. máj. 3. 09:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyértelműen Statham, mert ő még egy helikopterből is kiesett, és túlélte.
2019. máj. 3. 09:48
 18/18 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Komoly vagy.. Az neked verekedés, ha kiesel a helikopterből?

Én meg már karamboloztam egyszer, ha elmesélném, a fogaidat csikorgatnád, és túléltem.. Ezek szerint akkor én profi vagyok verekedésben?

Komolyak vagytok...

2019. máj. 3. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!