Egy rendes verekedésben Paige Vanzant meg tudná verni Lazar Angelov-ot, Steve Cook-ot, meg az ilyen physiqueseket?
De a fizikesek ha jól tudom, túlnyomó részt csak izolációs gyakorlatokat csinálnak gépeken. (persze mellette kokszolnak)
Nyilván egy strongman, vagy egy olyan tetséíptő aki nagy hangsúlyt fektet az alapgyakorlatokra és 100 kg körül van az lecsapná.
Aki állandóan csak gépezik annak nem is nagyon kell fejleszteni a hajlékonyságát/mobilitását/koordinációját mint mondjuk olyanoknak akik csinálnak felhúzásokat/katona nyomásokat/guggolásokat.
Szóval emiatt kíváncsi lennék, de mondom az nem kérdés hogy a Hegy meg az ilyen szintű emberek lenyomnák, de a fizikesekben nem vagyok biztos.
Pumpálgatnak, izolálnak igen, de mondjuk, ha megy egy kis tren, hiába pumpálgatsz, izolálsz, attól még olyan erő van benned, mint egy bivalyban, érted.. :D
Offseason Jeremy Buendia is van majdnem 90kg és nem zsíros akkor sem azért, pedig csak 172 centi a csávó, akkor egy 186 centi körüli fizikes offseason van lazán 100kg és lecsapná a kiscsajt. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!