Utcai verekedésben egy 180 centiméteres boxoló alkatú skinhead nyerne vagy egy kigyúrt gyerek?
A testfelépítés egy dolog, szerintem utcai verekedésben igen alapvető kérdés, hogy melyikük tud verekedni...
Csak mert kigyúrod magad, nulla marad a tudásod e téren, ha előtte ott volt s nem fejleszted... Nyilván ér valamit, ha több erőd van, de önmagában nem sokat.
valószinüleg a skinhead srác ha igazi skinhead aki elgyepált már pár embert tehát van tapasztalata
izom nem sokat számit bunyóban, nyilván kell valamennyi de mindenhez kell:)
Tapasztalat :)
Gyorsaság,Pontosság,erő,agresszív hajlam, jó idegrendszer az ütésekhez
Egy utcai bunyóban jártas ember simán lehet olyan felkészült mint egy küzdősportoló, lehet nem olyan jó az állóképessége, de az utcai bunyók nem tartanak 10-20 mpnél tovább.
Erős ferdehasizom, váll, hát, erős törzs sokat segít egy kemény horognál, mikor állcsúcson kapsz valakit, főleg ha a testem jól ráengedem, olyan agyrázkodást kap, hogy nem fog felkelni, bárki lehet :)
Küzdősportot is űzök pár éve.
Gyomorszájon vágtam és a klincseltem.
Ennyit a nagy emberi hasizomról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!