Túl sok zsír jött fel a tömegnövelőtől mit tegyek?
1 hónapon belül le lehetne adni izomveszteség nélkül?
Kb 8kg es foleg a hasam korul.
Alapvetoen nem a tomegnoveloddel van a gond (persze nem ertek vele egyet). Az, hogy nagyon elhiztal annak koszonheto, hogy tul sok kaloriat vittel be, tul sok cukorbol, ami nem feltetlen csak ebbol allna. Ha erdekl, akkor annyit mondok, hogy egy tejsavo feherjevel es zabbal ar/ertek aranyba sokkal jobban jarnal .
Viszont ne irj olyat, hogy latod nem ertenek hozza. Ha ertenel hozza nem vettel volna tomegnovelot es nem kerdeznel ilyen mar ilyeneket. Nem, 1 honap alatt 8 kilot nem adsz le izomveszteseg nelkul, kivetel ha megismerkedsz winyo papoval es propival:)
Az otthonilag készíthető tömegnövelő, ami le lett írva, teljesen korrekt. Én is ezt használtam nagyon sokáig, sőt profi testépítőknél is bevett dolog edzés után, szénhidrát és fehérje pótlás céljából, nézz csak utána. (Ez a nyers tojástól fosás nem tudom honnan jött, abszolút semmi értelme)
De még ha nem is tetszik az ötlet, akkor sem így reagálsz rá..
Ember nézz már körül, lerí rólad, hogy semmit nem értesz a témához, mi segítenénk, te pedig flegmán, arrogánsan válaszolsz. Menthetetlen eset..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!