Azt miből tudom megállapítani hogy endomorf vagy mezomorf vagyok?
Most fogok elkezdeni tömegelni, mert rengeteg kilót leadtam magamról az elmúlt fél évben, előtte soha nem mozogtam és mondjuk úgy hogy dagi voltam de nem az a durván csak bőven volt rajtam felesleg, és ugye vígyázni kell ha az ember endomorf könnyen elhízik, ha mezomorf akkor annyira nem de ott is óvatosnak kell lenni.
Én régebben külső vélemények és netes kutatások alapján endomorfnak tartottam magam, de így már valahogy másképp látom az összképet ahogy lefogytam. Szóval szerintetek hagyjam a p*csába ezeket a fogalmakat és kezdjek neki 5g/ testsúly szénhidráttal a tömegnövelést vagy legyek óvatos és 3g/ testsúly-t válasszam?
Tudom, hogy ki kell tapasztalnia az embernek saját magának de valami pontosabb kiindulópont jobb lenne és "bátrabban" neki kezdenék a tömegelésnek mivel eddig úgymond tartottam tőle, nem mertem sokat enni. :)
onnan hogy ez az egész hülyeség
szép lassan emeld a ch-t, amíg megfelelő sebességgel nem hízol (2-4 hét alatt 1 kiló, attól függően, hogy mennyire vagy kezdő - ha az vagy, inkább menj a 2hét/kilóra)
a bizonyítás terhe rajtad
te állítod hogy ilyen testtípusok léteznek, neked kell bizonyítani
ezt te is tudod, hogy nem így működik.
a pozitív állítás volt időrendileg az első, azt kell először bizonyítani
Te kérdőjelezted meg a kérdezőt, neked kell bizonyítanod! Addig amit beszelsz egy nagy tehéntrágya.
A kerdezo kérdést tett fel nem kötelessége kutatásokkal alátámasztania a kérdését.
Most nagyjából azt kéred, mint amikor a vallásosok mondják, hogy bizonyítsuk hogy isten nem létezik.
Tied a pozitív állítás, hogy létezik. Enyém a negatív, hogy nem, ez nem létezik. Most te jössz, alátámasztani a pozitív állításod, hogy létezik.
Bíróságon is azt kell bizonyítani, hogy valaki bűnös, és nem azt, hogy nem bűnös, és nem véletlenül...
"Te hol élsz? Dehogynem kell bizonyítani hogy nem bűnös."
TE hol élsz? Ártatlanság vélelme mond valamit? Tudod, az alapja minden normális (nyugati) jogrendszernek.
kérdező: második komment(em)
mindenkinek más a napi kalóriaszükséglete, neked kell kitapasztalni, hogy mennyi chra van szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!