Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Street workout-olok szeretnék...

Street workout-olok szeretnék tömegelni kicsit mert szalkasnak szalkas vagyok de nem vagyok megelegedve vele, hogyan tudnék tömeget felszedni?

Figyelt kérdés

2019. ápr. 27. 21:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ő mondta hogy street workoutozik. De majd meghallgatjuk hogy súlyzózik-e !
2019. ápr. 28. 10:23
 12/15 SZücsöm ***** válasza:

A lényeg az ha normálisan csinálod akkor meg lesz a hatása 1 normális étrenddel. Természetesen a súlyzós edzéssel gyorsabban fejlődnél főleg hogy Street workout-al pl a lábat elég nehéz megedzeni normálisan.

A Street workout-nak 2 nagy pozitívuma van. 1 nem kerül pénzbe. 2 100% menőbben néz ki (szerintem) egy emberi zászló/planch/muscle up stb végrehajtása mint 150 kg val fekve nyomni vagy 200 kg val guggolni.

2019. ápr. 28. 16:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Így van ahogy leírták az előttem lévők.

Street workouttal kétszer annyi vagy több idő elérni egy azonos fizikumot...és most tekintsünk el attól hogy az adott egyénnek mennyire van jó genetikája illetve kiegészítésnek használ a e súlyokat (mert sok ilyen van) vagy netán koxol-e...

A kajád mindenképp legyen rendben!

Illetve egy átlátható edzéstervet kövess ne akar egyből muscle up-ot csinálni ha alig megy pár húzódzkodás..legyenek meg az alapok könyörgöm!

Az pedig hogy kinek mi látványos az egyéni izlés kérdése.

Azt még szeretném kérdezni hogy neked mi a fontosabb a utcai edzés vagy az hogy tömeget növelj ?!

Mert együtt csak korlátozottan fog menni.

Egyébként Kiss Bence akit írtál neki nincs nagy izomtömege testépítő szemmel nézve.

2019. ápr. 28. 20:05
 14/15 A kérdező kommentje:
Az utcai edzés a fontos...
2019. máj. 10. 20:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Akkor csináld az utcai fosodat ne értetlenkedj itt :D

Nem fogok megint több sort írni.

2019. máj. 10. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!