Hogyan tudnék hízni, ha sovány vagyok?

Zöld Jumboval kezdd.
Ezutan johet hmb, glutamin, bcaa es kreatin.
Igy sorrendben.

egyél többet
ennyi
nincs semmi nagy titok
figyeld a makróid, és folyamatosan emeld (az összkalóriát/nap) amíg hízni nem kezdesz
annyira nem bonyolult...

2 BCAA kuka HMB kuka mindkettőröl megállapították már kutatások hogy semmi értelmük. BCAA-t felhozva példának ha elég fehérjét eszel + főleg ha whey proteint iszol akkor már alapból annyi BCAA-t beviszel a szervezetedbe hogy az a plusz már semmi pozitívummal nem fog járni.
Kreatin mehet bizonyítottan hasznos.
Jumbo szintén kuka mivel 60 gramm cukor van abban a sz*rban. Inkább keverj Whey fehérjéhez "instant" zabot banánt,mogyoróvajat és egyél normálisan. (sok kalória)
Ezet a tribulus és ecdysteronet meg hanyagolnám mivel normális kutatást róla még nem találtam.

Ilyen kutatás! Forrás!
Kutya sz*rt se ér kategória.
HMB
BCAA
Glutamine
Azzal még nem is lenne baj ha a pénzéhes étrendkiegészítő cégek hazugságai miatt félre vagy informálva és ezért valamit tévesen vélsz igaznak.
Csak sajnos te ezzel: "Meg minek kutatni amikor testépítők ezreinek bizonyítotak már ezek a szerek. Lehet neked nem, mondjuk az nem a táplálék kiegészítők hibája, inkább a tiéd..."
- sikerült szegénységi bizonyítványt bemutatni magadról.
Figyelj ha te továbbra is placebót akarsz magadba tolni engem nem érdekel a te pénzed. De ha olyan terméket szeretnél inkább vásárolni aminek van is pozitív hatása az izomtömeg növelésére akkor ezeket vedd.
Whey protein (Kazein is jó főleg elalvás előtt)
Kreatin
Bár tudom hogy nem fogod ezeket elolvasni főleg mivel idegennyelvű forrás de mivel te kérted a kutatás eredményeit hát tessék.
Ha továbbra is ki akarod dobni az ablakon a pénzedet "placebó hatásra" csak tessék senki nem akadályoz.
Ha meg ne adj isten tanultál ebből valamit akkor szívesen hogy megspóroltam neked 1 csomó pénzt amit költhetsz + kajára vagy valóban hatásos étrend-kiegészítőre.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!