Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tudnék hízni, ha...

Hogyan tudnék hízni, ha sovány vagyok?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, 172 cm, 61 kg. Hízni szeretnék pár kg-t. Akár tízet. Mit csináljak?
2019. ápr. 23. 15:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Egyél rendesen!
2019. ápr. 23. 15:55
 2/17 anonim ***** válasza:
18%

Zöld Jumboval kezdd.

Ezutan johet hmb, glutamin, bcaa es kreatin.

Igy sorrendben.

2019. ápr. 23. 15:57
 3/17 anonim ***** válasza:

egyél többet

ennyi

nincs semmi nagy titok

figyeld a makróid, és folyamatosan emeld (az összkalóriát/nap) amíg hízni nem kezdesz

annyira nem bonyolult...

2019. ápr. 23. 15:59
 4/17 anonim ***** válasza:
Esetleg azok mellé amit a #2 mond mehetne még tribulus vagy ecdysterone.
2019. ápr. 23. 16:03
 5/17 anonim ***** válasza:
Puffasztott rizs, mint nasi illetve mint kiegészítés a kaják mellé.
2019. ápr. 23. 16:45
 6/17 SZücsöm ***** válasza:
90%

2 BCAA kuka HMB kuka mindkettőröl megállapították már kutatások hogy semmi értelmük. BCAA-t felhozva példának ha elég fehérjét eszel + főleg ha whey proteint iszol akkor már alapból annyi BCAA-t beviszel a szervezetedbe hogy az a plusz már semmi pozitívummal nem fog járni.

Kreatin mehet bizonyítottan hasznos.

Jumbo szintén kuka mivel 60 gramm cukor van abban a sz*rban. Inkább keverj Whey fehérjéhez "instant" zabot banánt,mogyoróvajat és egyél normálisan. (sok kalória)

Ezet a tribulus és ecdysteronet meg hanyagolnám mivel normális kutatást róla még nem találtam.

2019. ápr. 23. 17:04
 7/17 anonim ***** válasza:

Milyen kutatás? Forrás???

2019. ápr. 23. 20:17
 8/17 anonim ***** válasza:
Meg minek kutatni amikor testépítők ezreinek bizonyítotak már ezek a szerek. Lehet neked nem, mondjuk az nem a táplálék kiegészítők hibája, inkább a tiéd...
2019. ápr. 23. 20:18
 9/17 SZücsöm ***** válasza:

Ilyen kutatás! Forrás!

Kutya sz*rt se ér kategória.

HMB

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

BCAA

[link]

[link]

[link]

[link]

Glutamine

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Azzal még nem is lenne baj ha a pénzéhes étrendkiegészítő cégek hazugságai miatt félre vagy informálva és ezért valamit tévesen vélsz igaznak.

Csak sajnos te ezzel: "Meg minek kutatni amikor testépítők ezreinek bizonyítotak már ezek a szerek. Lehet neked nem, mondjuk az nem a táplálék kiegészítők hibája, inkább a tiéd..."

- sikerült szegénységi bizonyítványt bemutatni magadról.

Figyelj ha te továbbra is placebót akarsz magadba tolni engem nem érdekel a te pénzed. De ha olyan terméket szeretnél inkább vásárolni aminek van is pozitív hatása az izomtömeg növelésére akkor ezeket vedd.

Whey protein (Kazein is jó főleg elalvás előtt)

[link]

Kreatin

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Bár tudom hogy nem fogod ezeket elolvasni főleg mivel idegennyelvű forrás de mivel te kérted a kutatás eredményeit hát tessék.

Ha továbbra is ki akarod dobni az ablakon a pénzedet "placebó hatásra" csak tessék senki nem akadályoz.

Ha meg ne adj isten tanultál ebből valamit akkor szívesen hogy megspóroltam neked 1 csomó pénzt amit költhetsz + kajára vagy valóban hatásos étrend-kiegészítőre.

2019. ápr. 23. 22:16
 10/17 anonim ***** válasza:
Utolsó látom te képben vagy ezekkel a cuccokkal. Egy kérdésem lenne, gyúrásra adtam a fejem. Alapból nehéz fizikai melót végzek, 115kg vagyok és 186 cm. Elég sok húst eszek. Nekem is kellene ezek mellé ilyen szereket szednem?
2019. ápr. 24. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!