Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 17 éves fiú vagyok és az a...

17 éves fiú vagyok és az a gondom hogy elég sovány vagyok,178cm és 60 kg, elég sokat eszek, nincs gond az étvágyammal de mégse hízok. Szeretnék hízni és izmot fölszedni magamra, mit javasolnátok?

Figyelt kérdés

Otthoni gyakorlatokra gondolok pl, nem konditerem

valamint a kreatint írták sokan de abból is több fajta van valamint hogy kell őket használni,mire jók?

2013. okt. 8. 22:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Töltsd le a fegyencedzést és alkalmazd.

Legyen tömegnövelő étrended. Napi 2g x testtömeg kg fehérje és 5-6g x testtömeg kg szénhidrát.

Edzés utánra jól jönne egy tömegnövelő, pl mhn gainer, jumbo prof.

Vagy veszel proteint és ahhoz teszel edzés után 50g dextrózt vagy maltodextrint.

2013. okt. 8. 22:32
 2/6 A kérdező kommentje:
persze nem akarok nagyon kigyúrt lenni, csak jól kinézni..de előre köszönöm mindenkinek a segítségét:)
2013. okt. 8. 22:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyon kigyúrt sosem leszel naturálban ettől ne tarts.;)
2013. okt. 8. 22:34
 4/6 A kérdező kommentje:
valamint egyik helyen azt olvastam hogy a tejpép is segíthet mindebben, arról mit gondoltok?
2013. okt. 8. 22:38
 5/6 A kérdező kommentje:
ja és amúgy focizom is, a lábam elég vastag meg stb. fölül kéne erősítenem inkább
2013. okt. 8. 22:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Tejpép? Tejsavóproteint vegyél. De a lényeg a tömegnövelő étrend.
2013. okt. 8. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!