Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegelés+belecske?

Tömegelés+belecske?

Figyelt kérdés
Kis tömeget szeretnék felszedni, jelenleg 77.5 kiló vagyok(184 cm) viszont van egy kis felesleg a hasamon, ami eléggé zavaró, ha elkezdek tömegelni, akkor gondolom ez csak nagyobb lesz, kajára figyelnék, nyilván nem gyros+pizza kombó menne. Vagy ez, hogy működik úgy általánosan?:D Gondolom a hasra megy a felesleg egyből.
2019. ápr. 21. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Emberfüggő hova megy, és jó esetben 50%-50% a súly ami feljön. Rám 4 hónap bulking alatt 11kg jött fel, igyekeztem tisztán enni és szedtem kreatint, erőemelő jellegű edzéssel, most leszálkásítva kicsit több mint 5kg-val vagyok nehezebb mint előtte. Ezt a felállást neked is tudom ajánlani.

Ha érdekel hogy fogsz a strandon kinézni, ősszel kezdd a tömegelést, és kora tavasszal kezdj el visszaszálkásítani. Ha nem, nyomasd.

2019. ápr. 21. 19:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Most kezdenem el :D Annyira nem izgat, úgyis csak jövőre lenne valami látszata az egésznek :D
2019. ápr. 21. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan belem szokott lenni mintha terhes lennék. Ez van :D
2019. ápr. 21. 22:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor viszont azonnal elkezdheted a tömegelést, kezdőként kreatin se kell csak kaja+edzés. Összetett gyakorlatok nagy súllyal, jó sok kalória, 8+ óra alvás és legalább hetente emelj a munkasúlyokon, nyomasd.
2019. ápr. 21. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!