Mit kellenne szedni hogy rövid idön belül nagyobb legyek?
Figyelt kérdés
Olyan vagyok mint egy csontvàz. Elegem van. Mit kellenne szednem?? Tesztoszteron fokozó?? Kreatin monohidrat?? Valami feherjepor inkabb?? Johet minden hàj, izom, csak ne legyek màr ilyen. 26F2019. ápr. 20. 22:54
1/13 anonim válasza:
Tömegelés kell neked , de az is idő és munka.
2/13 MadSeal válasza:
Csirke alól a tojást meg a mezőröl a burgonyát. Aztán meg megenned. Na meg a lábad a terembe, de az másodrendű, ha mind1 mi jön fel.
3/13 anonim válasza:
Edzened és zabálnod kell, te nyeszlett nyomi.
5/13 anonim válasza:
Tudom, hogy sokan nem ajánlják, de én 60 kilós pálcikaemberként a zöld Jumbot tömtem magamba, és használt. Persze ma már nem szedném semmi pénzért, de akkor kezdésnek jó volt. :D
6/13 anonim válasza:
Zöld Jumbot. Minden kezdő ezzel nyomatja. Nem véletlenül.
7/13 A kérdező kommentje:
Az annyira jó??
2019. ápr. 21. 09:58
8/13 anonim válasza:
Hogyne, dupla adag glutaminnal ;) jovohetre te leszel a hulk, os is ezt ette es zold is ;) hajra
10/13 Lazy Lover válasza:
neked semmit...... ez nem a türelmetlen emberek sportja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!