HMBvel meglesz a nyari forma?
Haverok mondtak ez nagyon kibikasitja AZ embert.
Meg van 2 honapom. Most vagyok 175cm 58kg. Minimum 70 kiloig fel kell menjek hogy arcoskodhstjak a strandron.
Ja etrendem nincs de odafigyelek a kajara.
Vélemény? Illegális keszitmenyeket NE ajanljatok !! Amúgyis félek a tűktől...

Hát ez nagyon szomoru :(
Nem tudom hogy dolgozom ezt fel pedig dolgoztam iskola mellett is hogy legyen penz tomegnovelore, kiegeszutokre ilyesmi nyárra !!!!!
Kb 2 hete edzek eddig meg nem latok semmi változást max kicsit erosodtem

Ne bánkódj, edz keményebben, szedj be mindent, egyél meg mindent és ha tényleg keményen edzel, azaz szétszakadsz minden edzés alkalmával(pont annyira hogy rá 1-2 napra is tudj edzeni rendesen) akkor meglesz az a forma!
Aztán mond meg melyik strandra mész arcoskodni a 175cm/70kg-oddal(ha meglesz) mert én is oda megyek, bár én konditermi edzést csak küzdősport mellett nyomatom, de majd remélem nekem személyesen fogsz arcoskodni, hogy betörhessem a lengő bordáid meg ilyesmi :)
Na most megijedtem te nethuszár. :D
Anyukád sokat fegyelmez és ki akarod adni a feszültséget? Akkor van egy ötletem menj az óvodások közé judozni ott nem eshet tul nagy bántódásod :DD

Nagyon szépen jönnek a kilók, fogadtam egy edzőt azt mondta augusztus elejére meglesz a 70kilo alacsony tzsvel mivel kezdő vagyok. Ez az életem most.
Ugyhogy majd a 42%osnak el kezdek majd arcoskodni ennek a nethuszárnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!