(F1) Szerintetek meglesz a 8. futamgyőztes? Ha igen: ki lesz az?
Szerintem esélyesnek mondható Raikkönen. Schumacher is az lenne, ha a csapata nem szabotálná.. :/ Pérez a mostani dobogós helyezés után talán esélyes lehet, hiszen Maalajziában is behúzott egy 2. helyet. És szerintem Grosjean is ott lehet az élen, jól teljesít a srác, pedig egyáltalán nem csípem.. :D
Vagy szerintetek duplázik valaki? Ki? Alonso és Vettel a legnagyobb esélyes a duplázásra. Vagy Rosberg, hiszen fekszik a Mercinek Valencia.
Hát nem tudom. Régebben ezt a "hazai pályán az ottani versenyző induljon az élről dolgot" alacsony üzemanyagszinttel oldották meg, most erre nem nagyon van lehetőség. Esetleg a beállításokat ha az időmérőre hangolják, akkor viszont a versenyen lesz hátrányban Alonso. Bár talán a mezőnyben ő az egyik most, aki még így is bőven ki tudná hozni a maximumot a kocsijából. Hmm, 6-7 évvel ezelőtt ilyet biztos le nem írtam volna :)
Schumi meg... Lassan kijár neki egy olyan futam, ahol rajta kívül mindenki kiesik, majd az utolsó körben a célegyenesben az ő autója is 10 darabra hullik, és így megszerzi az első 10 helyet egyszerre, vele együtt az összes pontot :D
Buttonnak nagyon nem megy az utóbbi időben.. nem hiszen, hogy mostanában fog duplázni.. persze, majd idővel biztos.
Utolsó: Raikkönen és Schumacher mióta hulladék???! Két bajnokról beszélsz, akik alatt egy versenyképes kocsi van (Schumi esetében ez kicsit más) és abszolút jöhet a győzelem Nekik bármelyik futamon. És egy csomó esélyes van még. Nem gondolok itt olyanokra, mint Karthikeyan vagy Charles Pic, de sokan esélyesek még a győzelemre, akik idén még nem nyertek. Még hogy hulladékok.. pafffff
Nézd meg Scumi mennyire jutott idén? Van 2 pontja vagy még annyi sem? És Rosbi. Rajkónen ditto. Grosjean mikor nem takarít előle meg nem áll félre pontot is csak ünnepnapon szerez. Menne inkább vissza traktorozni az idiótája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!