Ha megiszok 1 liter tejet van olyan jó mintha egy adag csirkemellet ennék?
nem tudom a "tejes" válaszolót miért kell megszólni, csak közli különböző kutatások eredményeit - elég ijesztőek amúgy.
a kérdező meg úgyis eldöntötte, hogy imádja a tejet. mindenkinek szíve joga bárhogy dönteni.
én csak egyetlen ember vagyok több milliárdból, de 2010-ben szklerózis multiplexet diagnosztizáltak nálam, amit 2016-ig az éves vizsgálatoknál mindig megerősítettek.
2014 óta szinte egyáltalán nem iszom tejet (nem a szklerózis miatt, egyszerűen így döntöttem), 2015-ben és 2016-ban azt mondák a vizsgálatokon, hogy már nincsen gyulladásban az agyam.
17-ben és 18-ban nem mentem vizsgálatra, és most februárban felmerült, hogy nekem talán egyáltalán nincs is szklerózis multiplexem.
fogalmam sincs, hogy mindennek van-e bármi köze a tejfogyasztási szokásaim változásához, mindenesetre továbbra is minimális mennyiségben iszom tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!