Min valtoztassak, ha izmos vagyok, de meg mindig van rajtam valamennyi zsir?
Figyelt kérdés
Eppen annyi hajam van, hogy az meg eltakarja a hasizmomat. Egyszeruen nem tudom, hogy az etrendemet hogyan javitsam, mert azzal van a gond. Edzeni szoktam, a cross-fitet csinalom heti ketszer, es most a 2400 helyett 1800 kaloriat viszek be naponta. Figyelek az eleg feherjere (persze, nem mindig sikerul), de a zsir csak nem akar lemenni. Helyes dolog, amit csinalok? Csak tobb ido kell neki? Nem vagyok tul jartas ezekben a dolgokban...
18f/178cm/70kg
2019. ápr. 3. 15:23
1/6 anonim válasza:
Fogynod kell az izomzatod megőrzésével.
2/6 A kérdező kommentje:
Na jo, ez eddig oke. Akkor jol teszem, ha deficitben maradok?
2019. ápr. 3. 15:35
4/6 anonim válasza:
Dehogy vagy te izmos 70kg-san 178 centivel, úgy hogy még van is rajtad zsír..:D
5/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok? Jaj de kar! Milyen jo vagy, hogy igy, latatlanban meg tudod mondani! Kaptal is erte egy piros pacsit...
2019. ápr. 3. 17:49
6/6 anonim válasza:
Valaki meg egy zöldet is adott ;) Szoval nem csak en gondolom igy. És igen megleht mondani látatlanba barátom, ilyen adatok mellett ha 5% tzs-vel rendelkeznél akkor is azt mondanánk hogy anorexiás vagy, de rajtad még zsír is van, ugyh. szpás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!