Ez így mehet vagy valtoztassak valamit?
Sajna heti 2x tudok menni konditerembe edzeni és vannak otthon eszközeim is kisebb izmok edzésére mint pl bicepsz,tricepsz,vall,popsi,ezeket meglehet kézi sulyzokkal edzeni és van egy otthon gepem amivel tudok bicepszre vagy tricepszre edzeni tehát van otthon lehetőségem 2 felé gyakorlatot végezni izmonkent,+ van bringám és taposo gépem is és egy boxzsagom,ezeket használnám aerob edzés kéne
Arra gondoltam hogy teremben edzenek combra és vadlire mivel oda sok súly kell nekem es otthon nincs lehetőségem guggolasra vagy vadlizasra
Es teremben meg hátra edzenek,szélesen es szűken
+levezeteskent futás
Nyilván has az kötelező otthon és teremben is
Heti 1x elég lenne így szetosztva edzeni mindenre?
Vagy 4x10-es szériákban izmonkent
21 éves lány vagyok
Előre is köszönöm a valaszokat
Mert akkor úgy osztanam szét hogy a teremben mehet a comb és a vádli ,combra 2 felé gyakorlat és 1 vádli és hátra meg 2-2 gyakorlat
Így lehetne vagy ez sok gyakorlat hátra? Mivel 2 szélesen és 2 szűken
Hát akkor megoldom úgy hogy heti 2x comb terembe és 1x otthon csinálok pl 1 lábas guggolás vagy boglar guggolast kézi sulyzokkal,heti 2x vádli a teremben
Heti 2x hát a teremben és 1x otthon kézi sulyzokkal pedig otthon egy "padon" edzek hátra
És otthon pedig mehet heti 3x a kisebb izmok ,mivel heti 3 jobb lenne akkor így megoldom
Köszönöm szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!