Az édes fehérjeporokon kívül mivel lehetne edzés után fedezni a 30g-os adagot?
Figyelt kérdés
Már többfélét kipróbáltam, mégis besokalltam; én egyszerűen semmilyen édeset nem bírok megenni edzés után. :-/ Sósat viszont kétpofára ennék.. Ezért vettem fehérje chipseket is, de egyrészt az is rossz ízű volt mind, másrészt nem tudom, mennyit kéne tolni belőle, de biztos nem bírok annyit, ami elég lenne. Egyedül a beef jerky, amit imádok, de abból meg kb. 3 nagy zacskóval kéne enni, az árban és evésben is sok lenne nekem. A fehérje leveseket szeretem, de abban szintén nincs annyi, ami kéne. Van még valami opció, amiről nem tudok? :)2019. ápr. 2. 15:49
2/3 anonim válasza:
Nem kell edzés után fehérje. Majd eszek 1-2 órával később
3/3 anonim válasza:
Én fehérjeporos zabszeletet eszek edzés után, a valódi tápanyagbevitelt meg otthon szilárd kajával viszem be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!