Ha eddig edés előtt 1,1,5 órával megettem egy szelet kenyeret 20 gramm mogyoróvajjal és egy almával azt jól vagy rosszul tettem?
Figyelt kérdés
Eddig úgy tudtam hogy a mogyoróban található zsírok segítenek az energiaszintem növelésében, de az internet kezd kitéríteni a hitemből...2017. máj. 26. 17:26
1/4 anonim válasza:
Figyelj, ha a makróidba belefét és jól érezted így magad edzés közben, akkor ne törődj semmivel. Hajlamosak túlokoskodni ezt sokan.
2/4 Cortez70 válasza:
Ha belefér a napi bevitelbe akkor okes.
3/4 anonim válasza:
Mindenkinek az a jó edzés előtti kaja, amitől jól érzi magát edzés közben, van energiája lenyomni, és ennyi. Meg persze férjen bele a makroba/kalóriába. Persze az ésszerűség határain belül. De a fentiek közül egyikkel sincs baj, főleg ha tk kenyér. De ha nem, egy szelettől akkor sem dől össze a világ.
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, a kenyér pedig tk :)
2017. máj. 28. 02:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!