Tömegeljek mèg?
Figyelt kérdés
187 cm vagyok. 98 kilótól kezdtem edzeni ( heti 3 ). Jelenleg 108 kg vagyok 5 hogy hónap alatt. Folytassam a tömegelèst vagy kezdjem el a szàlkásîtást? Testzsír százalékom borzasztó 25%.2019. márc. 30. 07:45
1/8 anonim válasza:
Szalkasits.
25% férfiként nagyon sok.
Szepen leszalkasitasz, majd elkezded újra építeni az izmaid.
Kb. +5 kg izom lehet rajtad max.
2/8 anonim válasza:
Minek 2x kitenni egymás után?
Dagadt vagy
3/8 anonim válasza:
Amúgy én is most néztem.
187 cmvel majd 100kg voltál ?
Ott diétázni kellett volna, nem tömegelni.
5/8 anonim válasza:
Persze... 160 kiló alatt meg ne állj.
6/8 anonim válasza:
Ha nem zavar a + zsír tömegezhetsz még de most már jobban figyelj a minőségre.Ilyen paraméterek mellett ha leszálkásítasz akkor nem leszel még elég "nagy" persze mindenkinek szubjektív mi a nagy és mi nem.De mivel 187 vagy mint én így feltételezem hosszúak a végtagjai így kell rá hús.
Persze ha magasabb lett a vérnyomásod fulladsz a plusz tömeg miatt akkor szard le a kinézetet és pucold le magad.Egészség az első.
7/8 anonim válasza:
Angolul van az a kifejezés, hogy bloating-bulking. Na ez az. A tömegnövelés célja nem az hogy egy erős zsírdisznót csinálj magadból, hanem minőségi izomtömegnövelés, ideálisan fele-fele arányban zsírral és az még mindig nem clean bulk. Erről a szintről leadhatsz 20 kilót mire lesz egy korrekt fizikumod, ha ma megtervezed és holnap reggel elkezded, nyárra jól fogsz kinézni és ezzel egyenértékűen nőni fog a tesztoszteronszinted.
8/8 anonim válasza:
A tesztoszteronszinteddel egyenértékűen meg kihullani a hajad. Istenem, férfiak... látnátok magatokat kívülről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!