Otthoni edzéssel lehet egy izmos testet kialakitani?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy sulyok nélkül mert nekem nem igazán van lehetőségem kondiba járni
Ha igen mennyi edzés lenne szükséges egy nap?
180 cm magas vagyok és 65 kg (tudom hogy elég vékony vagyok és pont ezért szeretnék edzeni)
És mivel tudnám magam motiválni mert már párszor elszántam magam hogy edzeni fogok de kb 1 hét után minden lelkesedésem elszált.
2019. márc. 28. 21:19
1/3 anonim válasza:
Hogy ha alapjaraton nem szereted ezt a mozgasformat, a motivaciot az hozza ha van szemmel lathato eredmeny. A sajat sulyos edzessel is el lehet erni valamit. Kb. 2-3 ev edzessel azt, amit konditeremben fel ev alatt elersz. De kifejezetten izmos nem leszel tole, mert ahhoz kb. mindent ala kell rendelned az eletedben es nagyon jo adottsagok kellenek. Ettol fuggetlenul kezd el a fegyencedzest pl. sajat sullyal a legjobb edzesprogram.
2/3 anonim válasza:
Szalkas leszel nem izmos. Ne félj, sokan inkabb a szalkas testet szeretik, szoval vagj bele
3/3 anonim válasza:
Szálkás? Aki otthon edz, annak alapból csökken a testzsírja, függetlenül a kajától?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!