Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Focizom heti szinten kb.4...

Focizom heti szinten kb.4 órát így felesleges lábra edzenem?

Figyelt kérdés
2019. márc. 7. 12:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Heti egy labedzes mehetne. Az a baj,hogy edzés után nekem sincs kedvem másnap labazni...Szoval nem nagyon edzek rá mostanában,de igy is eleg izmos. Azert megpróbálok beiktatni heti egy labedzest. Par sorozat guggolas meg combhajlitora is valami gyakorlat, aztán szerintem elég.
2019. márc. 7. 12:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Elvileg elég is lehet így, de ezt neked kell látni, hogy az elvárásodnak megfelelően izmos-e a lábad + arányos-e a felsőtesttel.

Amikor terepfutottam én sem lábaztam, mert elég izmos volt anélkül is

2019. márc. 7. 13:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Foci elég lesz lábra. 👍
2019. márc. 7. 13:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Heti 4 óra az semmi,szóval menjen csak a lábazás
2019. márc. 7. 15:29
 5/7 anonim ***** válasza:
61%

Butaságot ír mindenki :(

A focival aztán nem nagyon edzed a lábad, ez kb olyan mintha a mell úszásra azt mondanánk hogy mellet edzek.

A foci egy kardio sport, és igen használatba veszi a lábaid, de az biztos hogy a lábizmaid nem kapnak megfelelő terhelést a növekedéshez. Tehát lábra is kéne edzened.

2019. márc. 7. 16:05
 6/7 anonim ***** válasza:

"Butaságot ír mindenki :("

Igaz, hogy odaírtuk, hogy ha elég izmos, stb ... De ez ne zavarjon. Ha megfelelő ereje és izomtömege van a futástól, akkor miért is kellene pluszban edzeni? Szerintem ezt neki kell látnia. Alapvetően igazad van, de azért a futás is hoz bizonyos izomtömeget. Látnád a 17 éves unokaöcsémet, milyen vádlija és combja van a kézilabdától.

Szövegértés is egyes.

2019. márc. 8. 11:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem se butaság...Van akinek a focitol is baromira megerosodik, egyénfüggő. Nyilván nem lesz olyan mint egy testepitonek de rövidnadrágban jol néz ki!
2019. márc. 8. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!