Lehetne így megfelelően húzódzkodni?
Szeretnék beszerezni egy falra szerelhető húzódzkodó keretet, mivel munka után már nem sok erőm / kedvem van elmenni a parkba, így inkább otthonra szeretnék beszerezni pár dolgot, viszont panelban lakom, így nem tudom elég lenne-e a hely.
Szóval az erkélyre szeretném felszerelni, 183 cm magas vagyok, a padlótól a plafonig 347 cm a magasság. Kérdésem, hogy ez elég lenne, vagy nem tudnám magam rendesen felhúzni mert beverem a fejem a falba? Vagy ezt így látatlanba nem igazán lehet megmondani?
Nem 247 cm van a padlótól a plafonig? Az valószínűbb panelben.
Nálunk 250 cm a belmagasság, azaz majdnem annyi, mint nálad. 185 cm vagyok. A húzódzkodórúdról a lábujjam pont leér a talajra. Állig simán tudom magam húzni, nem verem a fejem a plafonba. Este megmérem, milyen magasan van a rúd.
Szerintem jó ez a Domyos húzódzkodó. Ilyen van nekem is és bevált. Sokáig a szobában, ajtó fölé volt felszerelve. Költözés után a teraszra került és most egy másik van beltérben.
Tudsz rajta széles és szűk fogással is húzódzkodni + párhuzamos tenyérrel. A rúd végének hajlata pont jó a széles fogáshoz.
A falra csavarozott U-alakú részre kétféleképpen tudod a keresztrudat és a merevítőt felszerelni, így a falban levő csavarok bolygatása nélkül is kétféle magasságba kerülhet a rúd.
Ki kell tapasztalni, hogy milyen tipli és csavar tart jól a falban.
Megmértem: a húzódzkodórúd a padló felett 210 cm magasan van és 240 cm a belmagasság (elírtam fentebb). Így 30 cm van még a rúd felett.
Ha attól tartasz, hogy bevered a fejed a plafonba, tegyél oda egy szivacsot.
Mivel nálad pár cm-el több a belmagasság, pár centivel feljebb tenném a rudat, úgy 215 cm-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!