Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehetne így megfelelően...

Lehetne így megfelelően húzódzkodni?

Figyelt kérdés

Szeretnék beszerezni egy falra szerelhető húzódzkodó keretet, mivel munka után már nem sok erőm / kedvem van elmenni a parkba, így inkább otthonra szeretnék beszerezni pár dolgot, viszont panelban lakom, így nem tudom elég lenne-e a hely.

Szóval az erkélyre szeretném felszerelni, 183 cm magas vagyok, a padlótól a plafonig 347 cm a magasság. Kérdésem, hogy ez elég lenne, vagy nem tudnám magam rendesen felhúzni mert beverem a fejem a falba? Vagy ezt így látatlanba nem igazán lehet megmondani?

2019. márc. 5. 10:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem 247 cm van a padlótól a plafonig? Az valószínűbb panelben.

Nálunk 250 cm a belmagasság, azaz majdnem annyi, mint nálad. 185 cm vagyok. A húzódzkodórúdról a lábujjam pont leér a talajra. Állig simán tudom magam húzni, nem verem a fejem a plafonba. Este megmérem, milyen magasan van a rúd.

2019. márc. 5. 11:38
 2/7 A kérdező kommentje:
De de sorry, 247 :) Rendben köszi szépen.
2019. márc. 5. 12:52
 3/7 A kérdező kommentje:

[link]

Egyébként Én ezt néztem ki, erről mi a véleményed?

2019. márc. 5. 13:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem jó ez a Domyos húzódzkodó. Ilyen van nekem is és bevált. Sokáig a szobában, ajtó fölé volt felszerelve. Költözés után a teraszra került és most egy másik van beltérben.

Tudsz rajta széles és szűk fogással is húzódzkodni + párhuzamos tenyérrel. A rúd végének hajlata pont jó a széles fogáshoz.

A falra csavarozott U-alakú részre kétféleképpen tudod a keresztrudat és a merevítőt felszerelni, így a falban levő csavarok bolygatása nélkül is kétféle magasságba kerülhet a rúd.

Ki kell tapasztalni, hogy milyen tipli és csavar tart jól a falban.

2019. márc. 5. 14:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi, akkor megveszem ezt. A csavarozast majd kitalálom.
2019. márc. 5. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Megmértem: a húzódzkodórúd a padló felett 210 cm magasan van és 240 cm a belmagasság (elírtam fentebb). Így 30 cm van még a rúd felett.

Ha attól tartasz, hogy bevered a fejed a plafonba, tegyél oda egy szivacsot.

Mivel nálad pár cm-el több a belmagasság, pár centivel feljebb tenném a rudat, úgy 215 cm-re.

2019. márc. 5. 21:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm szépen :)
2019. márc. 5. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!