Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha napi 10gramm kreatint...

Ha napi 10gramm kreatint viszek be mennyire lesz hatásos?

Figyelt kérdés
Jelenleg 60kg vagyok olvastam,hogy célszerű feltöltési időszakkal,szintentartó időszakkal szedni de olyat is olvastam,hogy napi 5g is elég ezért gondoltam,hogy valahogy a kettő között kezdem el szedni. Mennyire hataásos ez?

2019. márc. 3. 21:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Semmit nem ért a témához? A 80% mégis több mint a 37% ;) Egyébként ha rám gondoltál, nem mondanám, hogy nem értek hozzá. 17éve járok edzeni, Lifetime Naturálon, életem első diétája után /84kg-os súly 6%alatti testzsír/, az ország legjobb versenyző naturál testépítői írtak rám tanácsot kérve, hogy hogyan csináltam. És igen, a cukor köti a vizet. Szóval nem is értem melyik része volt rossz a hozzászólásomnak. Persze ha nem rám gondoltál, akkor nem szóltam :D
2019. márc. 5. 10:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Rám gondolt amúgy :)
2019. márc. 5. 12:49
 13/13 anonim ***** válasza:

Le is pontoztak így a 80-ból már csak 76 lett. na ezért nem válaszolgatok én a gyakorin!

Bejön egy olyan aki nem tudja mit beszél és lepontoz mert nem szimpatikus a másik válasza de érdemben nem tudja alátámasztani a mondandóját!

2019. márc. 5. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!