Disznótoros ételekkel is lehet tomegelni?
Figyelt kérdés
A kolbasz meg a hurka tele van feherjevel elvegre.2019. febr. 22. 10:39
1/11 anonim válasza:
Rosszul tudod. A kolbász és a hurka nem fehérjével van tele, hanem zsírral. Bár nem írtad, milyen tömeget szeretnél felszedni. Ha zsírt, akkor jó lesz a disznótoros.
2/11 A kérdező kommentje:
2019. febr. 22. 10:48
3/11 anonim válasza:
Akkor minek kerdezed, te IQ bajnok?
4/11 anonim válasza:
Ebben a kolbászban több, más kolbászban meg nem. Pontosan kell kiírni a kérdést, ha pontos választ akarsz. Az nem tűnt fel, mennyi zsír van benne? Ezzel szemben a csirkemell lényegében zsírmentes. De ha kísérletező kedvű vagy, próbáld ki, hátha működik!
5/11 Szergej55 válasza:
Ha nem vagy hízékony, simán.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes választ én is így gondoltam!
2019. febr. 22. 11:39
7/11 anonim válasza:
Ha a makróid megengedik, akkor mehet. Én is szoktam enni, de persze nem folyamatosan. Sajnos a hurkát sok helyen szeretik teletömni rizzsel:(
8/11 anonim válasza:
Ha csak ilyeneket eszel akkor eléggé genetika függő.Vannak a világon különleges emberek akiknek ez megy.Erőnövelés simán mehet vele.
A tömegnövelés is lehetséges persze hogy milyen minőségű lesz az már genetika függő.
9/11 anonim válasza:
Ha belefér a napi bevitelbe akkor simán mehet. Jó is az a sült kolbi :)
10/11 anonim válasza:
"Rosszul tudod. A kolbász és a hurka nem fehérjével van tele, hanem zsírral. Bár nem írtad, milyen tömeget szeretnél felszedni. Ha zsírt, akkor jó lesz a disznótoros."
A Sparban vásárolt 100 gramm szalámiban (bár az nem kolbász, hanem szalámi) 24 gramm a fehérje mint a csirkében. Szóval a kolbászban is van kb annyi fehérje mint a csirkében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!