Milyen ételekkel vagy édességekkel szerettek csalni?
Sziasztok
A kérdés az lenne, hogy milyen édességekkel (csoki név szerint vagy valami) vagy ételekkel szerettek csalni ?
És mikor szoktatok csalni leginkább ? :D
Én nem szoktam csalni, bármit megeszek, ha olyanom van, csak beleszámolom a napi étrendbe.
Nyilván nem zabálok össze-vissza, az étkezésem alapját nem ezek a "bármik" adják.
Van viszont évente jópár alkalom (karácsony, húsvét, szülinapok, névnapok, esküvők, nyaralás, stb.), amikor egyáltalán nem figyelek oda, azt és annyit eszek, ami és amennyi jólesik.
Ez évente kb. 30-35 nap, azaz kevesebb, mint az év 10%-a, ez szerintem nem ront el semmit (sőt a lelkemnek is jót tesz), mivel nem ez a 10% határozza meg, hogy hogyan nézek ki, hanem a többi 90%.
Ünnepekkor,alkalmakkor alkoholos italok, persze hetente 1 sör is lecsúszik. Pizza,Hamburger,Hot Dog,Gyors,Somlói Galuska,házicsoki,sütemény,OREO,konyakos csoki,pogácsa,mézes gofri,gyümölcs,energia ital,kávé kis cukorral és tejjel, hosszú felsorolni szóval sokminden megy tömegeléskor, de hetente 1-2 x csalok valamivel, van mikor semmivel. A formán nem ront semmit, főleg ha tömegelés kellős közepén vagy.
A szálkásítás és az azt követő hónapok szentek, ott semmi csalás nem jöhet szóba :)
egész tábla óriás milka(kekszes) :D,Pizza,Óriás hambi,Gyros,Sült krumpli,rántott hús,krumplipüré(a poros),Somlói,rigójancsi,Gofri,rakott krumpli,fehérvári finom falatok,brasoi meg minden ami zsíros és van benne hús
csak tömegelésnél csalok amikor valami alkalom úgy hozza pl:Haverokkal egy pizzázás vagy buliból haza fele megállás a gyrososnál ilyenek :)
Nálam diéta még nem volt (remélem egyszer lesz), tömegelés közben mostanában szeretek néha fagyizni, meg tegnap ettem egy fél kürtős kalácsot :)
Ja, meg érdekelnek a komolyabb import és kézműves sörök, azokat szoktam kóstolgatni néhanapján :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!