A naturál testépítést mennyire érdemes komolyan venni?
Az ember edz, kardiózik, odafigyel a kajára de igazán látványos fizikumot nem lehet elérni. Relatív sokat teszel bele, de az eredmény kevés. Rengeteg edzőterembe járóról meg se lehet mondani hogy edz kis túlzással.
A naturál versenyek meg vicc kategória, 5-6% testzsírnál alig marad izomtömeg.
Halál komolyan nem erdemes. Valóban nem fog látszani a legtobbnel hogy edz.
Nalam sem latszik ezert visszabb vettem. Ugy mondanam csak félkomolyan veszem, ebből ugysem profitalok sohasem.
Ha valakinél nem látszik fél- egy év után hogy edz ott baj van.
Nem érdemes halal komolyan venni
Attól függ, hogy mi a célod vele. Szerintem egy normális, egészséges fizikumot össze lehet hozni, ha jól csinálod. Nyilván szar kajával, szar edzéssel 0 motivációval nem.
Mondjuk én sem versenyekre készülök, csak egy normális formát akarok hozni.
Csak kokszal érdemes ezt komolyan venni. Koksz nélkül semmi értelme.
Amúgy biztos forrásból tudom, hogy a naturál testépítők is szteroidoznak...
Én az első években alig izmosodtam és csak az erőszintem fejlődött.
Többször abbahagytam és újrakezdtem mire feljött az izom.
Versenyezni naturálban? Nem érdemes, olyan szárazságnál alig marad izom, szinte átlag izomtömeg van rajtuk és semmi erő. Én fix hogy sose megyek le 10% alá.
Mondjuk abba belekötnék, hogy igazán látványos fizikumot nem lehet elérni, 4-5 év alatt kemény, okos edzéssel és jó étrenddel, kreatinnal el lehet érni a naturál csúcsot aminél nincs jobb csak nagyobb. Az átlag edzőterembe járó relatív se tesz bele sokat (azok se, akik 2 hét után elkezdik a danabolt de magmarad a sz*r edzés és sz*r kaja, aztán pár kúra után az egészet abbahagyják), ne azokhoz viszonyítsd a kokszos profi testépítőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!