A testepitest mennyire befolyásolja az hogy mondjuk 12-13órakor eszek eloszor mert akkor kelek fel es igy kimarad a reggeli. Erdemes lenne ha felkelnel hamarabb egy reggelire?
Én akkor már a 3. Kajámat is megettem
Jobb lenne ha hamarabb kelnél
Hogy nem akarsz kozben ketszer ehenhalni?! En arra szoktam kelni, hogy mar korog a gyomrom...
Am ja, kelhetnel korabban.
[link] (Darthluiggi)
Igen, egészséges.
Mint az emberi fej tagjai úgy vagyunk beállítva, hogy akkor termelődik a legtöbb növekedési hormonunk, ha éjszaka alszunk... és nem tudod átverni a szervezetedet, több millió év evolúciója, tudja mikor van éjszaka...
tehát, ha éjszaka nem alszol, azzal igen kedvezőtlen hatással vagy a szervezetedre.
Kedves # 5/8 Időpont ma 10:00.
Le tudnád írni,hogy hány órát alszol,és hogy mi az a makro és mikro tápanyag mennyiség,amit ezzel az 1 étkezéssel beviszel?Válaszodat előre is köszönöm.
@9
10-kor fekszem és 6:30-7 között kelek. Négy napra előre főzök, úgyhogy a mostani 4 alapján mondom, hogy napi: 109.5g protein, 40.86g ch (amiből a net carb 14.41g), zsír 151.26g. 1900kcal edzésnapon. Edzés után 10g zselatin és 3 (főtt) tojásfehérje, a sárgája pedig benne van az edzést 2 órával követő vacsorában, ami egy erősen módosított rakott kelből áll (rengeteg zöldség [spenót, brokkoli, gomba], hozzá karfiolpüré, viszonylag alacsony zsírtartalom, magas protein), és ha az lement akkor most pl. száraz vajas lenmagkenyér helyett nassként édes tésztájú lenmagsüti édes hab töltelékkel (steviával), aminek már alacsonyabb a proteintartalma, de lényegesen több a zsírja, és ez az, ami meghatározó kalóriát tekintve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!