Hogyan lehetnék tónusosabb?
Vékony vagyok, aránylag feszes, látszanak valamennyire a tónusok. De inkább mozdulatoknál, tehát úgy alapban nem annyira. Ezen szeretnék változtatni. Viszont nem tudok, vagy nem akarok a testzsíron már igazán csökkenteni. Mivel nő vagyok, és ha csökken, akkor az már a nőiesség rovására megy. Egyébként sem vagyok egy nagyon kerek, melles típus.
Akkor így esélytelen hogy tónusosabb legyek, ha nem akarom már a testzsírt csökkenteni?
Ha már elérted az ideális testzsírt és nem akarsz tovább szállásítani, akkor erősítened kell, hogy jobban kirajzolódjanak izmok, tónusosabb legyél. Erősítő edzés, a testzsírt meg tartsd meg.
Crossfit-tel szép, funkcionális izomzatot lehet építeni. Mehet kettlebell, TRX, de ezek szoktak lenni a crossfit-ben.
Úszás is mehet, inkább rövid sprintekből álló sorozatok. Ha már jól megy, akkor tenyérellenállással és uszonnyal.
crossfit, trx, kettlebell ezeket az uj keletű marhaságokat hagyd.
Menj le konditerembe, ott vannak gépek nőknek is, nem kell bonyolítani.
Természetesen sportolok :D Konditerembe járok.
Akkor majd többet edzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!