Hogyan lehetnék és mennyi idő alatt olyan testalkatú mint ez a brazil focista?
Thiago Silvara gondolok, egy magas velem 183 cm, csak amíg én 67 kg vagyok (ez inkább Neymar alkat) :D addig ő 79, persze én 20 vagyok csak, ő meg 33, azért ez is számít, én még kvázi gyerek vagyok testre. Gondolom rengeteg edzés van benne, de nekem ez a testalkat a vágyam, izmos, tekintélyparancsoló, de nem az a szteroidozott kidobó fíling, egy profi sportolóról beszélünk, aki ezzel a testalkattal gyors is a védők között, Mbappéval is partiban volt tavaly.
Milyen edzéseket végeznek ezek a focisták (Thiago Silva, David Luiz, Bonucci, Sergio Ramos, Hummels)?
Focitól nem lettem ilyen, pont azért is hagytam abba, mert gyenge lettem volna védőnek :D Box, komoly? Szerinted ezek boxolnak?
Nem tudom amúgy, hogy ebbe van-e genetika is, vagy csak az edzés a lényeg, mert sok fajta felépítésű focista van, pl. Ronaldo 84 kg és mégis vékonyabbnak tűnik, mert színtiszta izom, olyan nem is akarok lenni.
Ez tekintélyparancsoló meg izmos? Úgy néz ki mint az 5 éves unokaöccsém. Kisebbek a karjai mint a lábai, milyen deformált ember már.
Járj el konditerembe és emelgesd a vasat, nyugi nem fogsz úgy kinézni mint aki szteroidozik. Közelében sem leszel
Attól, hogy ilyen alkatod lesz, még nem válsz automatikusan magasan fizetett sztárfocistává. :D
Tényleg semmi extra nincs rajta, kezdj el edzeni, aztán majd úgyis észreveszed a tükörben, ha elérted.
Bazz, kit érdekel a testalkata a fociban? :D Nem testépítőről van szó.
Te írtad, hogy ilyen "izmos, tekintélyt parancsoló" alkatot akarsz, miközben a fotó alapján ez egy teljesen átlagos férfi testalkat.
Az meg lényegtelen a kérdés szempontjából, hogy a válaszadók hogy néznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!