Balogzsolt1 kérdése:
Ki a legjobb brazil focista manapság?
Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 14:27
1/21 anonim válasza:
Tudod ki a legjobb brazil focista?:D
A jövő legjobb játékosa:Neymar
2/21 anonim válasza:
Marcelo, Neymar, Alves szerintem egyformán nagyon jók, attól függ, kinek hogy jön ki a forma éppen.
3/21 A kérdező kommentje:
Neymar? hát jó új neveket hallani kösz a válaszokat
2012. jan. 6. 16:28
4/21 anonim válasza:
új név neked mert nem néztél még soha gondolom brazil meccset. Ő a Santos -ba játszik de már megakarja venni a barca,real ..stb. Szóval ha elmegy 1 nagycsapatba majd megmutatja mit tud:DD
5/21 anonim válasza:
Szerintem is hall majd róla eleget a kérdező, nagy tehetség a srác.
7/21 anonim válasza:
Jajj de túl van sztárolva ez a Neymar... jól focizik, de nagyképű... Ramires a legjobb brazil.
9/21 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat és majd meglátjuk ha európába jön mit mutat kíváncsi leszek rá
2012. jan. 7. 16:35
10/21 anonim válasza:
Hulk,Ramires,Thiago Silva,David Luiz,Lucas közül vki,sőt,szerintem ők öten a legjobbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!