Balogzsolt1 kérdése:
Ki a legjobb brazil focista manapság?
Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 14:27
11/21 anonim válasza:
David Luiz a legjobbak között? Az az ember nem tud védekezni...
12/21 A kérdező kommentje:
Pato vagy Robinho?
2012. jan. 8. 21:02
13/21 anonim válasza:
Robinho...vicc :DD
Pato se olyan jó.Mostanság a brazil védők a jók, nem a támadók, persze vannak kivételek.
14/21 anonim válasza:
Neymar: Nagy tehetség kivételes képpeségek csak hát brazil aki szeret bulizni:D
Marcelo: Elég jó
Hulk: gyakran elveszti a fejét
Pato: Sérülékeny
15/21 anonim válasza:
Én már írtam egyszer azt írtam h Neymar :D..de ő csak lesz most jelenleg Alves a legjobb nézz meg 1 barca meccset milyen jól játszik
16/21 A kérdező kommentje:
Nézem a Brazil futballt ott játszanak a kedvenceim mint Rogério ceni vagy Ronaldinho nem viccelek de tényleg nem halottam Neymaról. Valaki megtudná mondani hogy Adrianoval mi lett hogy focizik még és hol?
2012. jan. 9. 18:00
17/21 anonim válasza:
Néha focizik néha nem. Mostanában volt róla egy hír hogy véletlenül lepuffantot valakit nézz utánna
19/21 anonim válasza:
Neymar-t erdemes meg nezni a youtubon...Gyengebbek kedveert 11-es :)
20/21 anonim válasza:
Lucianinho.
Nézz utána a YouTube-on.
Megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!