Ki a valaha élt legjobb focista?
Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 18:57
1/27 anonim válasza:
Nincs ilyen egyértelmű focista, de Pelé játáktudása hozzáállása és hosszú pályája. nagyon az első helyekre predesztinálja.
2/27 anonim válasza:
Kedves Első Válaszoló!
Légyszíves nézd meg a predesztinál /predesztináció/ szó jelentését és a megfelelő helyen használd! /aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul!/
4/27 anonim válasza:
Erre a kérdésre, mint magyar ember köteles vagyok Puskás Ferenc nevét mondani! És még nem is túloztam!
6/27 anonim válasza:
Pelé, Maradona, és még talán ide fér Puskás.
8/27 anonim válasza:
Pelé,Maradona...és olyan játékosok akik hosszu távon tudtak jol teljesiteni.Még talán Franz Beckenbauer,Ronaldinho Barcás éveiben...
10/27 anonim válasza:
Én Maradonát mondanám , de egyértelműen felveszi vele a versenyt Pelé,Zidane a brazil Ronaldo, de véleményem szerint ha Messi vb-t nyert volna őt is ide kéne sorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!