Mit csináljak? Hízzak?
Figyelt kérdés
Sziasztok nagyobb combokat és feneket szeretnék, nem vagyok az a vékony kategória pont jó vagyok mások szerint, viszont a lábaimmal nem vagyok megelégedve
Szoktam guggolni lépcsőzni már 2 éve lassan és szerintem csak vékonyabb lett a lábam 😂
Valaki aki ért hozzá tudna valamit ajánlani❓
Tömeg növelő kellene❓ Mit csináljak
Előre is köszönöm
2019. jan. 27. 13:38
1/5 anonim válasza:
Guggolas, bolgarguggolas, kitörés, hátrafelé keresztben kitörés. Annyi helyen szajkozzak a nagy súllyal, melyre guggolast h csodálom h meg nem tudsz róla!! :D
Ha szoktál guggolni de vékonyabb vagy akkor nem léptél túl a komfort zonadon, lehetetlen h 2 év alatt ne alakítson át Kerekebbé a guggolas. Vagy szrul kajalsz.
:)
2/5 anonim válasza:
Ja és érdemes pl fehérjét inni edzések után, de edzés mentes napokon is. Plusz fehérje dús ételeket fogyasztani. A fehérje az izom alapja, az izom pedig a szép formákat adja.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😬😅
2019. jan. 27. 16:54
4/5 anonim válasza:
Másképp nem fog menni.. Ezt már azután gondolhattad volna mikor még csak fel éve edzettel és nem történt semmi.
5/5 anonim válasza:
Kicsit többet enni, kicsit többet pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!