Fél éve kezdtem el tornázni. Úgy érzem, hogy egy hónapja nem fejlődök. Miért?
Szóval 2018 augusztus elején kezdtem el komolyan gyúrni. Ezt úgy értem, hogy heti 5 alkalommal (mell+tricepsz, hát+bicepsz, láb+váll, mell+tricpesz, hát+bicepsz), és rendbetett étrenddel (napi min.2500kcal, de inkább 3000kcal). Augusztusban 60kg voltam, 29cm volt a bicepszem befeszítve. Most 68kg vagyok, már egy hónapja, és 35cm a bicepszem befeszítve, bedurranva, ez már legalább másfél hónapja. Szóval úgy érzem, mintha egy hónapja nem fejlödnék méretben. Erőben viszont két hónapja 50kg-val szériáztam (4x10) mellre. Most 60kg-val csinálom (5x8). A max. kinyomás mellre 75kg lehet kb. Normális, hogy így lelassult a fejlődésem? Mivel javíthatnám fel? Mennyi időt saccoltok, mire elérem a 40cm-es karokat?
20/F
Étrend kiegek, amiket szedek:
- napi 2x tejsavó fehérje
- napi 1x 5g kreatin (ezzel olyan 3 hete leálltam, mert elfogyott, és szerintem nem segített komolyabban - Scitec Nutrition)
- kéthetente egyszer iszok kávét tornázás elött, hogy jobban menjen ... igazából nem szeretem a kávét
Ez a megtorpanas termeszetes jelenseg. Akinelkezd gyurni sz elso fel evben hasonloan jol fejlodik mint te. Innentol sokkal lassabban fog menni, de ne bànd.na gyors fejlodesnek megvannak a hatulutoi egeszsegboldalrol
Hany cm magas vagy hogy 4 es bicepszet szeretnel? Mikor hasazol? :)
174 cm hez a 40-es kar rettenetesen sok. Torzszulotttnakarsz lenni??
En 176 cm vagyok es 37 cm nel megalltam mert kezdtem hulyennkinezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!