70 kiló vagyok, eredményesen lehet tömegelni ha csak zabból viszem be a makrotápanyagokat? 23/F
Figyelt kérdés
Naponta hány gramm zab kellene ehhez szerintetek?
100 g zab
389 kcal
Fehérje 17 g
Szénhidrát 66 g
Zsír 7 g
2019. jan. 10. 21:08
1/14 A kérdező kommentje:
Igazából eddig ezt tettem és emellett fehérjeport ittam.
2019. jan. 10. 21:09
2/14 A kérdező kommentje:
Az kimaradt hogy 170 centi vagyok.
2019. jan. 10. 21:10
3/14 anonim válasza:
Napi 1 kiló zab menjen. Izmos leszel mint egy ló! Úgy is fogsz nyeríteni.
4/14 A kérdező kommentje:
:D menni fog ne aggódj
2019. jan. 10. 21:46
5/14 anonim válasza:
Az egyoldalú táplálkozás soha nem jó. Ez egy nagyon hülye ötlet.
6/14 anonim válasza:
Eddig= egy hete? Bármiben lefogadom h par heten belül a róka kerulgetne ha csak meglátnád a zabot.
7/14 anonim válasza:
Edd a zabot kilóra, de menjen mellé az ukrán lószteroid is!
8/14 anonim válasza:
Ha nem eszel állati fehérjéket (vagy ha deklaráltan vegán vagy, akkor nem kombinálod megfelelően a növényi fehérjéket), akkor nem fogsz fejlődni, mert nincs normális fehérjebeviteled.
A zab amúgy nagyon jó szénhidrátforrás, neked ilyen súlyhoz kb. 530 gramm zabot kellene enned egy nap, ha csak abból akarod fedezni. Vagy ha hízékony vagy, akkor kicsivel kevesebb, ha nehezen izmosodó/hízó, akkor kicsivel több.
9/14 anonim válasza:
Egésznap zabot enni? Ennél nagyobb marhaságot sem hallottam már ne is haragudj.
10/14 anonim válasza:
Tényleg fél kiló körül lehet valahol a szükségleted, de ez egy nagyon hülye ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!