Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehetséges? Volt egy barátom...

Mci012 kérdése:

Lehetséges? Volt egy barátom akivel össze vesztem akkor kb 60kg volt és 180 cm körül de nem felette egy fél évre rá 190 cm fölött volt és kb 80-90 kiló izmost sikerült fel szednie.

Figyelt kérdés
Volt egy barátom akivel össze vesztem akkor kb 60kg volt és 180 cm körül de nem felette egy fél évre rá 190 cm fölött volt és kb 80-90 kiló izmost sikerült fel szednie.
2018. nov. 4. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:
A barátod úgy látszik kémiát tanult abban a fél évben ;)
2018. nov. 4. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Ejha, fél év alatt 80kg izmot felszedni nem rossz teljesítmény, a barátod rájöhetett a titokra ami miatt most utálhatja őt az egész testépítő ipar.
2018. nov. 4. 22:09
 3/6 A kérdező kommentje:
80-90 kg lett
2018. nov. 4. 22:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Sok minden lehetséges, akár az is, hogy titkos szteroidokat teszteltek a haverodon...

Bevallom, nem tudom, kemény kokszolással mennyi izom jöhet, ahogy az sem világos, hogy mennyire lett izmos, nőtt is, zsír is bizonyára jött rá...

2018. nov. 5. 09:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Most írd le normálisan, hogy mi a helyzet, mert alig érteni valamit abból, amit írsz.
2018. nov. 5. 13:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Amúgy hogy a retekbe nőtt 10 centit? Hány éves?
2018. nov. 5. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!