Úgy döntöttem, hogy ma délután kivételesen lábra fogok edzeni. Kell egy kis pihi a mellbicepsznek. Mit javasoltol?
Figyelt kérdés
Miből, mit, hogyan? Nem nagyon vagyok benne a lábedzésben...2019. jan. 10. 14:31
2/17 A kérdező kommentje:
Hát látom nálad rendesen kicsöngettek...
2019. jan. 10. 15:10
3/17 anonim válasza:
guggolj, lábtolózz,feszítőhajlítózz
4/17 A kérdező kommentje:
Ennyi? Ez elég snassz. Ezeket még én is ismerem aztán nem szokásom a lábedzés nagyon.
Valami érdekessebb? Amiben kihívás is van vagy valami extra?
2019. jan. 10. 15:21
5/17 anonim válasza:
Guggolj 400 kilóval.
Az szerintem elég nagy kihívás lesz...
6/17 A kérdező kommentje:
Ha megmutatod, hogy kell akkor rendben.
2019. jan. 10. 15:37
7/17 anonim válasza:
Ne légy hülye, a lábadon se mell se bicepsz nincs. Maradjon a mellbicó, mingy itt a nyár tesóm.
9/17 anonim válasza:
Guggolj cementes zsákkal. Legalább meglesz a dolgozás érzése, az igazi férfias munkának az érzése.
10/17 anonim válasza:
Elèg snassz? Szerinted mitől lesz hús? Amiket leírt azok bőven elegek, csinálj belőlük 4-5 sorozatot 5-10 ismétlés között úgy, hogy tényleg beszarj közbe, aztán hidd el lesz ott izomláz is vagy egy hétig :D feszitő hajlítóból mehet magasabb ismétlés is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!