Mennyire fontos, hogy a héten pl. minden hétfőn csak mellre és tricepszre edzhetsz? (Többi lent)
Az a lényeg hogy a rugalmas munkaidőm miatt pl.van hogy hétfőn másik héten pedig csütörtökön nincs időm edzeni.
De hallottam hogy az edzéstervet fontos napokra is szétosztani.Pl.hetfo: Mell-tricepsz kedd: hát-váll szerda: pihi stb.
A kérdés az hogy mennyire lényeges ez?Vagy mind1 hogy melyik nap mire edzek, csak minden izomcsoportra dolgozzak egy héten belül?
Jó az irány. Jól tudod, hogy lehető legjobban szét kell bontani és izoláltan egy-egy izmot edzeni csak.
Nem jó azonban ha mindig azonos időben azonos izmot edzel mert hozzászokik a terheléshez. Meg jell zavarni időnként az izmot.
Tehát röviden tömören jó az ha nem azonos időben edzed.
Heti 3 teljes test.
Viszont ha olyan testet akarsz, mint a #1-nek van, hogy szégyenében ide jön válaszolgatni az edzés helyett, mert a kondiban kiröhögik, akkor nyugodtan nyomhatod te is a szétbontott izoláció tervet.
Öreg mert te nem itt válaszolgatsz?
Ez nagyon nyomi próbálkozás volt.
Ellenben már többször kiírtam, ismét megteszem.
Bárki kérhet képet privátban, megkapja a formámról, vagy bizonyos versenyekre eljöhet és megcsodálhatja a testemet élőben.
Te viszont, te ki vagy? Mit tettél le az asztalra kisfiam?
Na kérdező látod, ilyen az "intelligens" kondis.
Ezek után remélem érzed, hogy kitől szabad tanácsot elfogadni...
Nekem bármikor írhatsz, itt vagyok, segítek.
Bant? Én? Ahhoz egy ok is kellene.
Vagy azt mondod, hogy az jobb hogy te itt árulod a tested?
:DD
Pedig csak egy szimpla kérdést írtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!