Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan fogyjak fenék alol?

Golyoliba kérdése:

Hogyan fogyjak fenék alol?

Figyelt kérdés
egész életemben sovány voltam és nagyon zavart hogy közvetlenül a fenekem alatt/a combom legfelso részén zsírparna volt/van.Gondoltam hogy azért van mert sovány vagyok ezért híztam.Híztam 10 kg-t és még mindig nem múlt el.Még nem vagyok duci sőt a magasságomhoz most vagyok a megfelelő súlyba .Nem tűntek el a párnácskák ,annyi történt hogy a fenekem elvesztette teljesen a formáját és már lassan egybenő a zsírpárnával.Hogyan tűntessem el onnan a felesleges zsírréteget?Milyen gyakorlatokkal?Mert elkezdtem fenékre edzeni és nem történt semmi.Most elkezdtem combra hátha jobb lesz.SEGITSETEK MER MAR NEMBIROM TOVABB
2019. jan. 5. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Este 6 után ne egyél, heti 3-4 konditermi edzés és kardió jellegű edzés az is heti 3-4x. :)

Edzésed álljon izolációs gyakorlatokból, gépekkel edzzél. JÓ LESZ. Sok sikert.

2019. jan. 5. 22:27
 2/5 A kérdező kommentje:
akkor itthon semmiféle képpen nem tudom megoldani?muszály a terem?
2019. jan. 6. 06:38
 3/5 anonim ***** válasza:

Hogyne lehetne otthon edzeni rá.

Ezt ajánlom

[link]

2019. jan. 6. 09:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet otthon, csak nem sokat ersz el vele. Kajalni is kell rendesen, az elso okossagot mond, de az altala emlitett este 6 utan ne egyel dolgot nehogy bevedd.
2019. jan. 6. 09:50
 5/5 anonim ***** válasza:
2019. jan. 6. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!