Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 4 éve edzek, félek, hogy az...

4 éve edzek, félek, hogy az összeesek Vigyek be több fehérjét?

Figyelt kérdés

Most az ünnepek alatt elutaztam egy hétre és már most látom magamon, hogy elég szarul nézek ki, izmaim összementek

Próbálok most megjobban a kajára figyelni, hogy minimális csökkenés legyen

Nektek már kellett hosszabb "pihenőt" beiktatni?

2018. dec. 30. 11:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Kicsit más téma, de ha már ennyire benne vagytok a dologban, megkérdezlek titeket. Szenvedtem 2 hónapja egy vállsérülést. Kényszerpihenőn voltam, most készülök majd visszatérni az edzéshez. Még érzem, nem 100%-os a vállam, de úgy érzem, muszáj lesz elkezdenem bemozgatni, különben sosem fog helyre jönni. Sok jót olvastam a Scitec WarmUp bemelegítő krémjéről. Erről van valami tapasztalatotok? Érdemes lenne ilyet használnom a sérült helyre?
2018. dec. 31. 09:47
 12/13 A kérdező kommentje:

Biztos jó lehet rá én hallottam róla.

Próbáld ki mindenképp

2018. dec. 31. 11:38
 13/13 anonim ***** válasza:

Egy hét kihagyás után minden bajod van és már azt veszed észre magadon, hogy összemennek az izmaid akkor te ne a konditermet keresd fel, hanem egy jó pszichológust.

Fölösleges neked gyúrnod, testkép zavarod van, azt meg a kondi nem fogja megoldani, csak azzal próbálod a szőnyeg alá seperni a problémát.

Most röhöghet mindenki, de az ilyenekből szokott később az lenni, aki mindenféle vacakhoz hozzányúl, mert már egy napi kihagyás után ilyen pánik félelmei lesznek, hogy vezít az izomból.

2019. jan. 2. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!