Edzhetek minden nap? (részletek lent)
Kezdő vagyok, kicsit tónusosabb kart-lábat, némi izmot szeretnék. Kétnaponta csinálok váll-kar-comb vádli edzéseket (40 perc, 10 perc/testrész) 2 kilós kézisúlyzóval (tudom, nem sok). Az elején izomlázam volt tőle, ezért hagytam egy napot regenerálódni, de már elmúlt, úgy érzem, bírnám naponta is csinálni. mehet naponta? Vagy inkább növeljem az ismétlésszámot?
Köszönöm előre is a válaszokat.
30/nő
Köszönöm a válaszokat. Majd átgondolom, lehet, hogy kipróbálom minden nap, és majd meglátom, hogy bírom. Az ízületeimre mindenképp vigyázok.
Figyelek az étkezésre, sok fehérjét eszek. Vitaminokat, nyomelemeket szedek, egyéb tápkiegeket nem szeretnék egyelőre, ehhez az amatőr laza edzéshez nem kell sztem, majd ha komolyabban csinálom, akkor ráérek vele. Zsírégetőt pláne nem, nincs rajtam zsír, nagyon vékony vagyok, pont azért szeretnék egy kis izmot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!