Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Betegség után edzés?

Betegség után edzés?

Figyelt kérdés

1 hétig voltam fekvő-koplaló beteg. Le is fogytam-ahhoz képest,hogy hardgainer vagyok-látványosan. Hogy fogom ezt visszanyerni?

A, Ha szép lassan újra annyit eszem,mint korábban,akkor egy idő után visszanyerem.

B, Ha megint annyit eszek, és újra edzek,akkor hamarosan

C, Olyan, mintha ezt a pár kilót fel se szedtem volna,tehát megint a nulláról kell kezdenem az építkezést.

Lehet,hogy hozzáértőknek túl banális ez a kérdés, én viszont tényleg nem tudom,mire számítsak.

2018. dec. 28. 21:40
 1/2 Lazy Lover ***** válasza:
Próbáld meg ha nem megy az edzés hanyagold mèg
2018. dec. 28. 21:51
 2/2 anonim ***** válasza:

Érdekes dolog ez. Én munkahelyem elveszítettem, 4 napig kb. csak a fornetti ment le a torkomon idegesség miatt...

185 cm 70 kg-ról leestem 68 kilóig (4 nap miatt), ez volt több hete azóta nem bírom visszaszedni a 2 kilót, normális táplálkozás mellett sem.

Katasztrófális dolog ez a "hardgainerség", és igenis létezik, akárki akármit mond... Aki szerint nem, az hazudik.

Témára rátérve, könnyebben fogod visszaszedni az izmot, van izommemória. De ne siettesd szerintem, nincs értelme. Szép lassan kezdj visszaszokni a normális étkezésre, és szép lassan az edzésre. Lehet neked is hetek lesz visszaszedni, de ez van, ne siettesd, csak elmegy a kedved, tapasztalat.

Üdv.

Egy "hardgainer kolléga"

2018. dec. 28. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!