Van értelme otthoni "mini konditerem" kialakításának?
Szeretnék elkezdeni kicsit aktívabban mozogni, és egy kis izmot felpakolni a testemre.
Konditerembe nem szeretnék járni, mivel a közelemben nincs is megfelelő, és amúgy sem vonz a dolog.
Viszont a házamban van egy teljesen üres szoba, ami kb. 20-25 négyzetméter. Lehet olyan "kondi" gépet kapni, ami nem 500 ezer forint, és használható ilyen célra?
Nem versenyzés a célom, pusztán heti néhány alkalom mozgás, erősítés az otthonomban.
Esetleg valakinek tapasztalata, ajánlani tudna ilyen gépet megfizethető áron? Tudom, hogy nem 20 ezres tétel egy ilyen gép (ami használható is), viszont 4-500 ezreket nem költenék ilyenekre.
Szóval, egy alapszintű "kondiszobát" mennyiért, milyen gép/gépekkel lehetne berendezni?
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!
fekvenyomópad, nem ilyen multifunkciós amin még bicska is van, azok minden szärt sem érnek
olyan 80ezer környékén tudsz venni stabil,erős,megbizható padot, azonkivűl kell egy kétkezes rúd,két egykezes, meg a súlyok, nemhogy 500 ezret, még 250se kell költeni de ha van lóvé megérné egy erőkeret amiben ugye van pad meg a guggolóállvány
Erokeret, univerzalis pad, sulytarcsa jofogasrol,ketkezes rud, tolodzkodo,huzodzkodo
Mas nem kell, ezt kb 150bol kihozod. Kell segitseg írj nyugodtan aztan segitek a dolgokban. 70ert vettem erokeretet 320 kilos teherbirassal,hozza 20 ezerert padot, tolodzkodo huzodzkodo kb 30 volt, + a sulyok is ugy 30-40 volt hasznaltan.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Tehát akkor inkább külön-külön összeszedni a dolgokat, mint egy (minőségibb) kombinált gép?
Egyébként többek közt ezt nézegettem, elég pozitív visszajelzések vannak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!